***Tavla nummer 2 och 3***

Ja, nu är mitt tavelprojekt klart. Har använt samma papper från Doodlebug på alla 3, men lite olika dekorationer. HELNÖJD! De är jättefina ihop, vilket var tanken.

Canvas - M

Canvas - A

Idag har vi varit en sväng på stan för att inhandla en skolväska, pärm och mugg till Miranda, som ju börjar skolan den 20 augusti.
Dessutom var jag inom IKEA och fyndade mig själv en mappvagn till, för endast 19 kr!! (förr 149) Så, nu har jag två, vilket börjar behövas, eftersom det är trångt i den första.

Nu väntar kebabpizza!!

***Gjort en tavla***

Har scrappat min första canvas-tavla. Den är 20x20 cm stor och jag är helt nöjd med den. Kommer att göra 2 till, på de andra barnen, i samma stil. Nu väntar kalasgäster (Andrea fyller år om två dagar).

Canvas - P

Slut för idag, tack för idag!

***Nytt igen***

På ett sätt är det ju tur att den här sommaren är så dålig som den är (vädermässigt alltså), för det har hjälpt mig att verkligen komma igång med mitt scrappande igen. HÄRLIGT!!
Återigen har jag en ny LO att visa upp:

kul i badet

Fotot är sepiafärgat och egentligen lite gulare än vad som syns här (på min dator i alla fall). Funkar trots det ändå ihop med det blå och bruna, en färgkombination som jag ÄLSKAR, men som jag tyvärr inte får användning av så ofta.

Idag har jag varit och handlat de sista födelsedagspresenterna till Andrea, som fyller 2 på onsdag. Miranda och Paulina ville så gärna ge henne varsin sak, fast jag egentligen hade handlat färdigt. Eftersom hon just nu är inne i en period där dockor är väldigt spännande, fick det bli lite grejer till det (kläder, badkar, nappflaska) Sch, tala inte om det för henne ;)

Nu ska jag gå och fika.
Kram på er!


***Klar med ett projekt***

Idag slutförde jag ett projekt jag hållit på med, nämligen att göra om alla gamla hemmavideofilmer till DVD'er (alltså sådana band vi filmat med vår videokamera). Eftersom vi inte längre äger någon videobandspelare, känns det dumt att inte kunna titta på de gamla banden. Barnen brukar vilja titta på hur det var när vi gifte oss, när de döptes osv. Hur som helst, så känns det skönt att det är klart för det var ett ganska omfattande arbete (15 videoband).

Har även hunnit med att scrappa lite.

närbild

I och med att pappret är färdigt (so to speak), gick denna väldigt fort att göra.

Kan inte fatta att jag bara har en veckas semester kvar. Och inte har man hunnit med att ladda solbatterierna heller. Hur kommer det att bli i vinter då?? Jättetrött, misstänker jag. USCH!
Ingen husvagn har det blivit, för det är inte speciellt kul att tränga in 5 pers och en hund på ca 20 kvm när det regnar ute.
Nej, nu måste jag sluta. Trött.... Sova..... Zznark.... hihihihi

***Massor av nytt!!***

Var ju på scrapträff i Linköping i lördags. Har inte kunnat visa er något, eftersom vi åkte direkt därifrån till Daniels föräldrar. Kom hem idag.
Den första är gjord som en lift från en tidning som
Karin hade med sig (men som jag har glömt vilken det var). Är riktigt nöjd med denna. Ni kanske undrar över färgkombinationen... Det är bara det att det blommiga pappret matchar exakt Andrea's kjol. Den rosa färgen finns i pappret, så jag är inte helt ute och cyklar.

Ja Me

Notera gärna fotot här på nästa. Jag har photoshopat lite och jag är SÅÅ nöjd! Älskar det där fotot. Andrea är helt ur fokus (som ligger på bollen) och är tagit efter en lång sekvens där hon faktiskt sparkar på bollen. Sen har jag lagt en "over lay" av grön färg som jag gjort 50% genomskinligt.

Fotboll

Eftersom vi åkte direkt från scrapträffen till D's föräldrar, innebar det ju att jag fick alla sakerna med mig. Passade bra, med tanke på att det inte var så bra väder den mesta tiden. 3 LO's hann jag med under dessa 4 dagar. Här är den första, som handlar om min gamla tre-hjuling. Jag är väldigt nöjd med denna också.

Gammal

Nästa är gjord efter skissutmaningen på SWE Scrapbook förra veckan, men jag gjorde den för sent för att lämna in.

Trädgårdsarbete

Den sista jag gjorde innan vi åkte hem, är jag inte så himla nöjd med, men den duger. Det viktiga här var egentlige mest att få berätta en historia. Fotona är inte speciellt bra.

högt vatten

I måndags skulle jag och D på bio, men när vi satte oss i bilen, startade den inte. Vi fick låna svärföräldrarnas bil och så blev det till att ringa Volvo Assistans på tisdagen, så de fick bärga oss till en verkstad. Där sa de att de troligen inte skulle hinna med att laga vår bil under den här veckan, eftersom det är semestertider och så fick vi en lånebil. (Vår bil är ju bara 1,5 år gammal, så det går på garantin)
Som tur var, kom vi på idag (när vi skulle åka hem) att vi hade husvagnsnycklarna i bilen, så vi svängde inom firman på vägen för att hämta dem. Då visade det sig att de höll på att arbeta med vår bil just då och om vi satt ner i en kvart, så var det klart. Så, det var bara att vänta lite, sen packa över alla saker, lämna hyrbilen och åka hem. Det var en tändspole som var trasig.
Det var ju tur, som sagt, att vi åkte dit, för annars hade de säkert ringt här i eftermiddag och talat om att bilen var klar, precis när vi kommit hem. Inte kul att behöva åka 20 mil extra på en och samma dag....

När vi väl kom hem, hade jag 3 roliga paket som väntade på mig. För det första var det några QK-dies jag beställt från Scrapperiet. Sen var det mitt månadspaket från Lifetime moments.

Lifetime 1

Det var även mitt allra första månadspaket från Mosh Posh.

MoshPosh 1

Jag gillade båda paketen väldigt mycket idag! Helt i min stil och i mina färger. Nu kliar det i fingrarna att få hugga in i det nya, men det får bli i morgon. Nu är kl snart midnatt, så....

God natt på er! Lämna gärna en kommentar.

***Paket***

Ett litet paket kom på posten igår, från Papp & Scrap. Var i desperat behov av svart cardstock och refill till min Tombow, men så blev det lite annat också som jag kom på att jag behövde.

Inköp1

Idag ska jag till doktorn (kirurgen) med min knöl på svanskotan. Det är bara ett bekymmer.... I början på den här veckan försvan den.....! Helt j-la otroligt. Har gått omkring med den där sen i början av april och när jag äntligen kommer till en läkare som ska hjälpa mig, då är den borta. Det värsta är ju att om det är en sån där cysta, så är risken att den kommer tillbaka ganska stor. Ska jag vänta lika länge då på att få hjälp? Det allra värsta (hihi) är att det gör ont i svanskotan trots att den är borta, vilket oroar mig. För vad är det då som gör ont???

Imorgon ska jag på scrapträff i Linköping igen. HÄRLIGT!!!!! Har sparat mig på scrapfronten ett par dar nu pga det.
Får se imorgon om det blir något gjort.
Ha det gött!

***En jag inte visat + påminnelse***

Denna LO gjorde jag för SWE Scrapbooks skissutmaning vecka 28, men de valde att inte visa den, så jag visar den här istället.

Sandy

Sen kommer min påminnelse. Ni glömmer väl inte att anmäla er till vår STORA SCRAPTRÄFF I LINKÖPING 29-30 SEPTEMBER!!!!!!!!!
Två butiker är klara att ställa upp under helgen: Papp & Scrap och Stellas. Alltså finns möjligheter till fantastisk shopping! Dessutom blir det tävlingar/utmaningar och demonstrationer under hela helgen. I år har vi dessutom reducerat pris.... Det kan inte bli billigare! Kika gärna in på vår hemsida. Du kan även komma dit via bannern jag har längst upp på sidan. Du vill inte missa detta!

***Fått paket idag***

Jajamensan, idag kom mitt första månadspaket från Coordinates Collections. Har startat en 3 månaders prenumeration där för att testa. Detta var vad jag fick:

Coordinates 1

Just nu håller vi på att rensa i garaget. Allt som skulle slängas hamnade där nu när vi renoverade. En hel kärra med skräp har Daniel precis kört iväg med och jag misstänker att det blir ett varv till. Det var en del gamla möbler med och de tar ju lite plats ;)

***Gjort ett minialbum***

Tack, Lina, för att du gjort ett nytt minialbum av en papperspåse härmomdagen. Det påminde mig om att jag också hade en påse liggande, som jag funderat på vad jag ska göra med och det visade sig att jag hade perfekta foton för det. Såna där som egentligen är för tråkiga för att scrappa i stort format, men som ändå talar om en historia. Så, ikväll har jag gjort ännu ett sånt.

Framsidan:

käpphästrace1

Uppslaget:

käpphästrace2

Baksidan:

käpphästrace3

Sist kommer den sidan man kan dra ut, i påsens öppning så att säga. Man ser fliken för den på uppslaget, längst till höger.

käpphästrace4

Det är bra att man har en DVD-recorder till TV'n, för nu ska jag gå och köra "chase play" på Morden i Midsommer (som började för en kvart sen). Det betyder, för den som inte vet, att jag kan börja titta på programmet från början samtidigt som den fortsätter att spela in i realtid.
God kväll!

***Gjort en midsommar LO***

Här kommer dagens alster, som handlar om midsommarafton i år.

Midsommar

Gjort den efter en skiss som fanns med i senaste Scrapbooking mm. Just nu ÄLSKAR jag att scrappa igen! Ett tag kändes det nästan som ett måste, men nu har jag återfunnit viljan och suget att skapa hela tiden!! En jätteskön känsla.

Svärfar fixade det sista på elen idag, så nu har Miranda fungerande vägguttag och lampa i taket. Jag, svärmor och barnen var en sväng till lekplatsen medan gubbarna höll på. Det såg ganska skönt ut när vi gick, men började strax att blåsa halv storm. Iskallt, dessutom! Inget skönt alls. Så, resten av dagen har vi inte gjort någonting. Miranda har varit hos en kompis. Jisses, vad stor hon blivit. Cyklar iväg själv och ringer hem till mig när hon kommit fram (har lärt sig telefonnumret för 2 månader sen). Tiden går så fort, så fort.

Nu väntar film och kaffe. God natt på er!


***Komposten***

Här kommer kvällens scrappade alster. Texten säger: "Stundar kanske en resa till Frankrike? Det verkar som om ni övar vintrampning i Komposten"

komposten

För övrigt har vi haft en riktigt lugn dag idag. Kan ju i och för sig bero på det urusla vädret.... Gick en sväng till byns loppis och köpte en del böcker åt barnen. Skönt med lite annat att titta på än insidan av vårt hus ;)

Svärföräldrarna är här igen, för de är på väg tillbaka hem efter sin semesterresa. Ska väl hjälpa Daniel med den sista elgrejen som behövs i Mirandas rum. Så, jag måste sluta nu, för de ska sova i det här rummet.
Kram på er!

***Här får ni se slutresultatet***

Här kommer några bilder som visar hur det blev där uppe.

Först står jag i Paulinas rum och fotar mot nybygget.

lilla väggen

Så här blev korridoren bort till vårt sovrum:

korridoren

På köpet fick vi ett litet extra rum utanför Mirandas (i hallen, eller vad man ska säga):

extra rummet

Mirandas rum, fotat från hennes dörröppning:

Mirandas rum

Här står jag in till vänster och fotar åt höger:

bokhyllan

Står vid sänget och fotar åt andra hållet:

garderoberna2

Så blev det och vi är hypernöjda. Nu återstår bara att plocka med alla saker, vilket jag börjat med idag. Tar en evinnerlig tid bara.
Daniel har varit och köpt taklister idag, så de ska bara målas och sättas på plats. Skönt, vi ser en ände på detta!

Nu ska jag kolla maten och dricka vin!!!!

***Nu är bygget klart!***

Det är nästan ett "halleluja moment". Vi är (nästan) helt klara med bygget. Det känns så, även fast vi inte satt dit listerna än. Vi har dock möblerat i vårt nya extra rum, som blev utanför Mirandas nya rum. Det räcker inte till mycket, men det räcker till en soffa och TV-bänk (med TV och TV-spel på) + ett litet bord och några plastbackar med gemensamma leksaker. Det blir en "triangel" (de har sina tre dörrar emot varandra), med detta lilla hörn i mitten, där de kan leka gemensamt. Är SUPERDUPERNÖJD!!
Nu återstår (förutom listerna) bara det sista plocket, att få allt att hamna på sina rätta ställen. Dessutom återstår att åka ett par varv på soptippen, med allt som vi slänger ut i och med detta!

I morse kände vi dock att vi behövde göra något ihop, familjen, så vi åkte till Busfabriken och spenderade 3 fantastiskt mysiga timmar där. Vi hade ingenting med oss som vi behövde "vakta", alltså kunde hela familjen krypa runt i klätterställningen utan några andra tankar än att ha roligt!

Nu, ikväll, har jag återigen scrappat och så här blev den:

koka nappar

Nu väntar en varm, skön säng (kl är 00.30)
Jo, just det, imorgon ska jag fota hur slutresultatet blev där uppe, så ni fattar vad jag menar ;)

***Återigen***

Jisses, den här ska ni se! Någon crazy, så jag kan sträcka mig att tycka att den är ganska "rolig". Verkligen inte ett mästerverk, men men. Den var på något sätt skön att göra, så därför visar jag upp den i alla fall. Om detta är första gången du är inne på min blogg, råder jag dig att inte göra någon som helst bedömning av hur jag är som scrappare utifrån denna LO. Snälla, kika på äldre inlägg!

lugnet före stormen

Miranda har fått flytta in i sitt nya rum idag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag målade som en gnu i morse. Skönt, bara ett steg kvar. Förhoppningsvis kan jag spackla utsidorna på väggarna i morgon. Daniel har bara lite isoleringsjobb kvar. Medans han gör det imorgon, ska jag städa och få ordning på alla saker i barnens rum, som just nu (i byggröran) hamnat lite varstans. Ska bli UNDERBART att komma i ordning igen. Sen kanske, vi faktiskt kan få känna att vi har semester. Bara det blir något vettigt väder också...

Kram på er!

***Här händer det saker***

Det är helt otroligt, men jag har faktiskt scrappat nu igen, före lunch den här gången. Nu är i alla fall Daniel klar så långt att jag kan börja spackla och måla, så det var vältimat från min sida ;)

Miranda 6 år

Väldigt rosa och blå, för att matcha hennes klänning. Jag har nästan glömt bort hur skönt det är att få en idé i huvudet och bara sätta sig ner och göra det. Men nu är jag åter där.
Lunchdags!

***Scrappat***

Står bara inte ut med röran här hemma och i precis lagom stund verkar jag ha hittat tillbaka till scrapbookingen. Det är verkligen ett perfekt sett att tänka på något annat. I morgon, förhoppningsvis, kan jag börja spackla och måla, men just nu hänger det på ett rör vi inte har....
Här är i alla fall dagens alster, gjord efter en skiss i senaste "Scrapbooking mm".

stödhjul

Återigen med oranga inslag... Verkar vara en slags epedemi! :) Tänkte på cykelflaggan när jag valde färgerna och tanken på "lekfullt".

Nu väntar matlagning. Tillbaka till verkligheten...

***Skapa i kaos***

Mitt i byggandet kände jag att jag behövde en liten "time out", så jag var tvungen att scrappa lite.

Utsikter

Botten på LO'n har försvunnit... Det står i alla fall: "goda utsikter för framtiden". Kanske tycker ni att den är för tom? Jag kände dock att jag inte ville störa den med mer saker, så därför får den se ut så här.
Nu ska jag bära skrivbord.

***Mirandas rum tar form***

Japp, nu har vi äntligen fått upp alla reglar i Mirandas blivande rum. Har nu, i skrivande stund, dessutom satt fast den första gipsskivan.

regel1

regel2

Miranda, Paulina och jag lämnade Daniel hemma med en sovande Andrea i eftermiddags, för att han skulle få jobba ostört en stund. Först åkte vi till färgaffären och handlade den blå färg Miranda vill ha på sina väggar. Sen åkte vi till en lekplats i Mjölby och där lekte de massor i en timme. Jag satt på en bänk, solade (stundtals) benen och läste nya "Scrapbooking mm". Därefter gick vi till affären och handlade glass. De skötte sig exemplariskt!! Det var jätteskönt.

Nu väntar lite kaffe och chips framför TV'n. Eftersom kl redan är 22.15, misstänker jag att det ganska snart är sängen som gäller också. ;) Man blir lite sliten av att både bygga och bo i röran. Har försökt städa hjälpligt idag, men det är svårt när ingenting är där det ska vara (eller ens kan vara där det ska vara).
God natt på er!

***Sovrummet helt klart!***

Är så himla nöjd med det! Åkte till IKEA idag (själv) och köpte det jag behövde för att rummet skulle bli klart. Så här blev det:

fönstrena

Här ska det upp foton på barnen mellan fönstrena.

en tavla

sängen 2

Ser ni Tones korg i hörnet bakom garderoberna? Ovanför där ska jag sätta hyllor, hela garderobernas bredd. (Alltså mellan garderoberna och väggen som sängen står emot)
Notera mina "puffar".

hela nya väggen

Blir så himla lugn när jag kommer in i rummet, vilket ju är att föredra när det är ett sovrum.

För övrigt så är halva Mirandas ena vägg gjord, dvs vi har kommit en fjärdedel. Men det var den fjärdedelan som bestod av mest hörn, så det borde gå lättare och fortare nu.

Nu ska vi äta gott och dricka lite vin. Hihihi, en torsdag. Snacka om att det är semester!

***Tillägg till föregående inlägg***

Glömde ju berätta att jag också köpte mig själv en ny gitarr idag, en stålsträngad den här gången. Min gamla gitarr börjar bli sliten eftersom barnen spelat ganska mycket på den och haft den på golvet. Tänkte att de kunde få fortsätta spela på den och så skaffade jag mig själv en ny, en IBANEZ, svart, skitsnygg!!

***Sovrummet börjar bli klart***

Ja, jag målade ju båda varven i måndagskväll. Igår var svärfar här och fixade bort elementet som stod i vägen för Mirandas blivande rum. Under tiden spacklade jag det lilla som behövde spacklas på den väggen där tapeterna skulle upp. Kl 20 började vi tapetsera och det var klart 2 timmar senare. Det var faktiskt jag som tapetserade och Daniel assisterade. Vi lät som ett läkarteam: "Borste.... Skalpell.... Borste igen...." Detta var allra första gången jag tapetserade, men jag tycker att jag klarade det riktigt bra.

Idag bar vi in sängen, byrån och sängborden och sen fotade jag.

Jag visar från fönsterna och sen går jag i vänstervarv.


sängen

garderoberna

fonden, dörr

fonden, fönster

Man kan ana det i solljuset på väggen, att tapeten går i ljust, brunt och guld.
Färgen på väggarna heter "Nomad Tent" och är exakt samma som det ljusa på tapeten.

Stående på golvet i fotändan av sängen, vill jag ha såna där fotpallar/sittkuddar med förvaring under locket, som finns på IKEA. Daniel tyckte dock att 995:- styck var för mycket, så idag när vi åkte till IKEA var vi där för att kolla gardiner, lampor, prydnader, matta och alternativ till "puffarna" jag vill ha. Åkte därifrån tomhänta. Vi konstaterade att den puffen jag sett ut, passade perfekt i färg (hade en tapetbit med mig), så om vi inte hittade något annat skulle D låta mig köpa dem. Det andra glömde vi bort, när vi bestämde att åka till Nordik för att kolla där. Där fanns dock inget och vi åkte hem. Ska åka en sväng själv och handla det jag vill ha på IKEA imorgon. Handlade dock 2 fönsterlampor här hemma på affären.

lampa

En i varje fönster.

Det ska in lite annat också, så jag återkommer med bilder när allt är klart.
Idag har vi också nu äntligen faktikskt kommit förbi tänkar- och planerarstadiet för väggarna. Vi har börjat! Har byggt en hel meter klar! Låter inte mycket, men vi började inte förrän 17 i eftermiddags och eftersom första plankorna är viktigast att få raka och på rätt plats, så tar det tid. Sen brukar det rulla på. Tar resten imorgon ;)


***Ändrade planer***

Nja, egentligen är inte planerna ändrade utan bara omflyttade. Ni minns kanske att jag flyttade in vår säng i vårt "nya" sovrum i förgår..... Idag flyttade vi tillbaka den ut igen.... Anledningen? Jag var på färgaffären idag och hittade VÄRLDENS SNYGGASTE fondtapet!! Det var precis så jag hade tänkt mig. Så, ikväll var jag tvungen att flytta ut allt för att kunna måla de andra väggarna (som ju innan var blå och rosa). Tapeterna, som behövde beställas, kommer imorgon.
Jag läste dock på färgburken att den behöver 2 timmar på sig att torka innan ommålning. Alltså, jag började rolla kl 21 ikväll. Nu (om 20 minuter) är kl 22.30 och då ska jag gå upp och börja om att måla kanterna med pensel. Kl 23 kommer Daniel upp och hjälper mig att rolla efter mig (så att säga). Så blir det klart idag och jag behöver bara sätta upp tapeterna imorgon. Så, räknar med att kunna flytta in sängen igen i morgon kväll.

Kan visa er hur Mirandas blivande rum såg ut och ser ut just nu.

fuskvägg - fram

Här ser ni fuskväggen, som bara består av MDF-plattor, ihopsatta med2 garderober (den på hitsidan är redan bortplockad här). Väggen tjänstgjorde också som vår huvudända på sängen, notera de inbyggda sängborden. Väggen gick inte ända upp i tak, vilket syns på nästa foto. (Please, bortse från skräpet...)

fuskvägg - bak

Nya, riktiga väggen kommer att hamna på samma ställe och sedan stråla ihop med väggen mellan det vänstra och mellersta fönstret (dock med en liten L-form på vägen, vilket kommer att synas senare).

fuskvägg - borta

Här är väggen helt borta. Notera den rosa/lila färgen inne i vårt sovrum (dörren som är öppen). Tycker ni det ser rörigt ut? Det är inget mot vad det är!! Miranda sover ju i Paulinas rum + att det är intryckt massor av möbler både där och i Andrea's rum. Vår klädkammare ser ut som ett smärre slagfält. Ska bli skönt när det är klart.

Svärfar rinde nyss och han kommer imorgon och hjälper oss. Känns bra, för då kan vi böra bygga sen, så fort vi tapetserat inne hos oss och burit in allt igen. Fler bilder följer.
Nu har jag 10 minuter kvar innan det är dags att måla igen. Ska ta en kort kaffepaus.

***I'm on a roll***

Tjo, jag som scrappat så lite på sistone, känner mig helt överväldigad att jag helt plötsligt kände av det där SUGET ni vet, som gör att man bara inte kan låta bli att bläddra igenom fotohögen. Naturligtvis följde en del väljande av papper och pillande på dekorationer. Till råga på allt gjorde jag en dubbel!

Busfabriken - vänster

Busfabriken - höger

Inte mycket papper att tala om här egentligen. Det hade blivit för mycket med tanke på att det var så många foton (sållade bort lika många som kom med....).
Trots enkelheten känner jag mig dock riktigt nöjd med den. Orange.... Igen.... 2 stycken på lika många dagar, det måste vara något slags rekord! HiHiHiHi

Har rivit ner fuskväggen vi hade i allrummet idag, så nu är hela rummet tomt. Tyvärr sitter det ett element i vägen på den vägen som vi hade tänkt utgå ifrån när vi bygger och det kan vi inte göra något åt förrän min svärfar (som är elektriker) kommer hit på tisdag. Hoppas dock kunna få något gjort imorgon. I värsta fall får jag väl scrappa istället ;).
Kändes riktigt skönt att sova i vårt sovrum inatt. Det var som om vi aldrig varit därifrån. Det enda som skiljer är färgen på väggarna, som numera är blå och rosa. Egentligen väldigt vackra nyanser, men jag vet inte om jag vill ha det så. Är mer inne på nougat och vitt. Vi får se. (hänger på hur jag ids när jag målat Mirandas nya rum och det lilla rum som blir kvar utanför. Dessutom ska jag måla Andrea's rum)

Dags att koja. Sov gott!

***Från scrapträffen igår***

Här kommer de tre alster som jag gjorde på träffen igår. Den sista gjorde jag dock klar hemma. Hade svårt att komma igång, eftersom huvudet surrade av byggplanerna hela tiden.

kaffestund

Papper från My Minds Eye. Tagit detta foto en helt underbart solig morgon. Kaffe utomhus kl 9 är något visst...

badkrokodil

Denna kallar jag "Badkrokodilen", fast den har ingen utskriven titel. Lite terapiarbete att klippa rankorna, som kommer från ett American Crafts papper.

titta hit

Den heter "Titta hit", vilket står i det stora gemet, men syns dåligt. De stora fotohörnen är från Heidi Swapp och är så gräsliga att de blir häftiga. Var bara tvungen att använda dem!

Inatt har vi sovit i vårt riktiga sovrum! Så himla skönt att äntligen ha ett riktigt rum igen. Ungefär 1,5 år har vi bott i allrummet, men nu är det slut med det. Just nu är det dock så rörigt att det inte riktigt går att bo där, men det ger sig. Miranda sover hos Paulina och snart är allt klart i allrummet för att sätta upp de permanenta väggarna, vilket jag börjar med så fort Daniel kommer med reglarna. Återkommer med bilder och uppdateringar om detta.