Lagt en beställning

Har precis avslutat en beställning hos Shop Remember When, i USA. Beställde ett QuicKutz alfabet: Maddie Anne, classic och då får jag Marisa Mini på köpet!! Tycker jag är en riktigt bra affär. Dessutom hade jag 10% rabatt från förra gången, så slutsumman blev bara $179.99. Som hittat!!!

Igår fick jag mitt månadspaket från Pysselpunkten. Hur snygga papper som helst, speciellt de från Crate. Tyvärr är mina fotofix slut, så jag kan inte hugga in på papprena även om jag vill av hela mitt hjärta.

Nästa söndag blir det antagligen ny scrapträff. Ser jag verkligen fram emot!!! Jag får verkligen inte nog av att träffa alla dessa trevliga människor och få inspiration därifrån. Brukar hålla mig ifrån skapandet ett par dagar innan, bara för att sugen ska vara på topp.

Fick köpa mig en ny klocka idag. Köpte ju en på Mallorca, som jag bara ÄLSKAR. Men, den la Andrea i handfatet i morse och sen var urtavlan full med vatten (innuti alltså), så jag misstänker att den är förstörd. Jaja, jag har ju bestämt mig för att skaffa fler assessoarer, så egentigen gör det ju inget. Förr hade jag BARA på mig guldhjärtat runt halsen, som jag fick av min man tidigt i förhållandet. Trodde det skulle betyda otur om jag tog det av mig. Men, efter barnen föddes inser jag att jag skiter i det och därför går jag in mer för att skaffa många halsband, med tillhörande ringar och armband.

Nu är det dags för KAFFE!! Denna fantastiska dryck!!

Bustroll

DT-layout för Minelle.

Bustroll

Idag har jag varit inne hos J och druckit kaffe på förmiddagen. Det är så skönt att inte jobba varje dag, för då känner jag att jag orkar och hinner vara social också.
Barnen hade utedag på dagis, så jag fick hämta dem i hembygdsgården, där de kollat hur det var förr i tiden.
I kväll ska jag, som sagt, på sminkparty och det ser jag verkligen fram emot!!

Skulle behöva åka till min DT-mamma nu i veckan också, men förstår inte när jag ska göra det. Det är vissa såna där "tråkiga saker" som behöver inhandlas, typ fotofix och så.


Fartfyllt

DT-layout för Minelle. Har gjort ännu en dubbel till mitt album om resan till LEGOland. Har tänkt "fartränder". Det har dock blivit en skarv mitt på (en liten förskjutning) och det beror på att jag försökt stitcha ihop bilderna. Men jag tror ni fattar galoppen i alla fall!

Fartfyllt

Ser fram emot att åka hem till FruH i morgon på sminkparty! Ska bli urtrevligt!! Att komma hemifrån och göra något riktigt tjejigt.
Vi har lite krux med datorn och internet, så jag har tyvärr inte möjligheter att skriva mer nu. Min kära man måste hålla på och fixa lite.
Förhoppningsvis är jag online i morgon igen.


Scrapliftat mig själv!!!

Blev så himla nöjd med LO'n jag gjorde till cybercroppen, "Vågar jag?". Kände att de senaste papprena jag fått från Minelle skulle passa utmärkt att göra en sån LO med. Såååå, jag gjorde en till, nästan exakt likadan. En DT-layout alltså.

Lite trött

Har använt 6 olika S.E.I papper och ett väldigt "lugnt" foto. Det räcker att mönsterna står för det "röriga".

Det har varit cybercrop i helgen!

Hade egentligen inte tänkt vara med, men hur det nu var så kollade jag bara lite (!) och hittade några intressanta utmaningar. Den första gjorde jag igår; en dubbel-LO, efter en skiss som var för de som är med i ett designteam.
På väg framåt vänster
På väg framåt höger

Den ser lite blek ut. Det är för att jag äntligen kopplat in min scanner till min dator. Eftersom det var en del brads med, kommer det in lite ljus. Är i alla fall nöjd med denna, även om jag själv tycker att jag "flippade ut" lite på slutet.

Idag har jag gjort 2 layouter till cybercropen. Först en LO, där kravet var att det skulle finnas med minst 6 olika mönstrade papper. Fick även en anledning att plocka fram min symaskin. Hade först tänkt sy runt alla diamanterna, men slutade när jag kommit så här långt. Gillar det faktum att det sydda bildar illusionen av ännu större diamanter.
Vågar jag?

Den sista LO'n är till en doodlingsutmaning. Jag kom på 20.30 att jag ville göra den, men hann inte scanna in den innan cybercropforumet stängde kl 21. Men jag kan ju visa den i alla fall.
Talk to the hand

Ja, jag vet, det är ett haffsverk, men den tilltalar mig i alla fall. Hmmm, men jag ser nu att scannern kapat den översta halva centimetern, så det ser lite konstigt ut.

Kommentera gärna!!!!

Safari

Har scrappat ännu en dubbel till mitt LEGO-land-album. Denna gång har jag använt mig av American Crafts papper som jag fått i ett månadspaket från Pysselpunkten. Jag vet dock att Minelle har en del av dessa papper.

Det blev en ganska enkel LO. Känner mig lite less på LEGO-lands fotona nu, så jag misstänker att det är därför jag inte riktigt går in för det. Jag är ju mycket sån att jag scrappar efter vilka foton jag vill använda. På så sätt blir större projekt svårare att genomföra, eftersom jag kanske inte är sugen på de fotona hur länge som helst.

Hur som helst. Rubriken här var ju given och jag har haft orden: SAVANNGRÄS och ÖKENSAND i huvudet när jag gjorde den. Få se om ni ser det! ;) Färgerna har dock blivit lite konstiga. Cardstocken är faktiskt gul...

Safari vänster
Safari höger

Idag är det fredag och vi är hemma under förmiddagen. Den enda dagen i veckan vi inte behöver stressa iväg efter frukost. Handlade dessutom för helgen redan igår, vilket känns otroligt skönt. Däremot ska vi iväg en sväng vid kl 15, eftersom Miranda har simskola på fredagar. Men det passar bra, för vi får Daniel med oss hem från jobbet i bilen. 20 min mer tid tillsammans!! (om än i bilen)

Indianer & Amerikaner

Gjorde ännu en DT-layout för Minelle igår. Det var dessutom ännu en dubbel-LO till mitt LEGO-land-album.

Indianer & Amerikaner vänster
Indianer & Amerikaner höger

Igår var en riktigt skön dag. Inget jobb. Hemma hela dagen, förutom när jag körde barnen till och från dagis. Så skönt att slippa flänga runt så mycket.
Höll på med dubbeln ovan, precis hela dagen. Tog det med andra ord riktigt lugnt.
Avslutade dagen med en lång promenad, tillsammans med L.
Därefter såg jag den nya serien House. Gillade den jättemycket! Han är så himla cynisk och så himla bra på samma gång. Helt min typ av humor.

Tyvärr fick jag huvudvärk när jag skulle gå i säng, men det är ju inte ovanligt just nu...

Skymningsglass

DT-layout för Minelle. Har återigen använt S.E.I-papper. Tycker att denna kompositionen blev riktigt bra!

Skymningsglass

Håller på att fixa lite med vårt nya akvarium. Ja, ett nytt, som vi köpt idag. Det gamla läckte och vi har provat att laga, men inte lyckats. Så, det blev ett akvarium som är dubbelt så stort som det gamla: nu är vi uppe i 102 li. SÅ, vi måste köpa några fler fiskar, annars kommer vi knappt att märka att de är där...HiHiHi

Från scrapträffen igår

Det var som vanligt mycket trevligt att vara på scraträff och träffa alla igen!
Jag hann med 2 lo's och 4 sidor till barnens minialbum (de är bara 15x15 cm och det känns riktigt läskigt att scrappa dem). Alla sidorna är dessutom DT-layouter för
Minelle

Nyklippt

äppelskörd

Texten nedan har jag hittat på själv. Alla barnen får exakt likadana texter.
P.album1 Gjorde 2 såna här sidor till.

P.album2

Paulinas har klippt av sig allt sitt hår!!

Ja, här sitter jag och pratar i telefonen och helt plötsligt kommer Paulina gående förbi med hår i händerna. Det är ju inte det att hon klippt av sig en liten toffs, utan hon har verkligen klippt av sig allt sitt hår! Det var bara en liten toffs kvar i nacken som jag fick jämna till. Så, från prinsessa, blev det nu en pojkflicka.... Hon som hade så fint hår! Och hon som verkligen ville vara en prinsessa (det har hon sagt ofta, att hon vill ha hår som Rapunzel). Hon har nog inte riktigt fattat vad hon gjort, hon tror det kommer att bli som vanligt sen igen.
Det är ju tur att det bara är hår, men tyvärr har hon som mig: ganska långsamt växande hår.

Paulinas hår


Startat akvariet på riktigt idag

Har jobbat idag. Sista dagen för veckan. Känns riktigt bra. Jag mår inte alls så dåligt i kroppen som jag gjorde innan vi var på Mallis, mycket eftersom jag inte behöver stressa tisdagarna längre. Mannen och barnen hämtade mig på jobbet och så for vi till stan. Var in en sväng till Minelle och köpte mig ett nytt album och Glossy Accents.

Därefter for vi på vårt egentliga ärende: nämligen till Fyra Tassar och köpte fiskar. Har haft akvarium i 20 år och tycker att nu är det 4 år sen vi stängde ner sist, så nu är det dags igen. Köpte verkligen inte mycket, men det blev 11 neontetror (som Paulina valde), en lila/röd kampfisk (som är Miranda's), 2 platy-par (alltså 4 fiskar) och 8 femrandsbarber. Det kommer att komma till ett par malar också om någon vecka. Men akvariet känns väldigt tomt, känns som om det skulle ha varit en sort till. Men, de brukar ju dö några första veckan, så vi får se om vi får en anledning att åka till affären igen.
akvariet

Verkligen inget bra foto, får se om jag får till ett bättre i morgon och kan byta.

Nu ska jag sätta mig vid TV-n och bara slöa. Är trött i hela kroppen!!!!!! Brukar bli så när Daniel varit borta en hel dag (och en halv natt). Tydligen gör jag av med mycket krafter på att känna att jag har 100% ansvar 24 timmar på ett dygn.....

Hunnit med att scrappa idag också!

Men den här gången var det ingen DT-layout. Dessa papper har jag fått i Pysselpunktens månadspaket. Wild Asparagus är det. (Jag vet dock att Minelle har en del av denna sorten.)

Klara, färdiga, gå!!

Sorry, men det kom med en skugga i ena hörnet. Jag har fotat ute, när solen började gå ner.

Tvätta bilen

Har scrappat, igen! :) Det är ju så roligt, så det är svårt att låta bli. Ännu en DT-layout åt Minelle.
Hade bestämt tidigt att jag ville ha ghost-alfabetet, eftersom jag tyckte det passade bra med genomskinligt till vatten. Kruxet var ju att fästa dem... Det fick bli symaskinen och en helt CRAZY LOOK!!!!! Jaja, jag kommer nog i alla fall att vara den enda i världen med en rubrik som ser ut på så sätt... (försöker se det positiva)

Tvätta bilen

Idag är jag och barnen själva hela dagen och kvällen. Mannen ska på konferens som slutar med KickOff. Kommer väl hem någon gång i natt... Typiskt, jag som egentligen skulle hem till FruH och "lura" några andra att ramla ner i scrapträsket!!! Det hade varit mycket roligare än att spendera kvällen ensam.

Jo, jag kan meddela också att Andrea var hos BVC-tanten när vi var på Mallis. Hon väger vid 13 månader: 9700 g och är 78,5 cm lång. Min lilla stora tjej! Hon har det lite jobbig nu med 2 tänder på kort tid och minst 2 som är på väg.

Nu ska jag, hör och häpna, scrappa lite!!! Passa på när Andrea sover!Ännu ett DT-alster

Här kommer ett svårscrappat objekt, eller så var det bara jag som var svår igår kväll..... Hur som helst så fick jag liksom inte till det, vilket man ju inte kan tro, eftersom resultatet egentligen är en ganska enkel LO.

Känner ändå att detta är en LO att vara nöjd med och det är ju alltid skönt!
Har även denna gång använt S.E.I papper, som så klart finns hos
Minelle.

Midsommar

Igår visade de sig att de vill att jag börjar 45 min senare på tisdagar, vilket känns väldigt befriande! Det innebär att jag bara beöver stressa med barnen 2 dagar i veckan (må och tors). Puh! Jag vet inte om jag hade pallat till jul annars.
Har ringt min frissa idag, som äntligen är tillbaka på jobbet. Sist jag klippte mig var den 27/2... Jag brukar klippa mig var 6:e vecka....... Så, redan på måndag ska jag dit, JÄTTESKÖNT!! Kanske kan det sluta klia i hårbottnen efter det!

Äntligen scrappat lite!

Jag fick lite abstines när vi var på Mallorca.....

Igår var jag hos
Minelle och hjälpte till med öppet hus. Jättekul! Träffa folk, svara på frågor osv. Fick med mig lite nya papper att jobba med, så jag högg in på dem så fort barnen hade somnat.

Har använt papper från S.E.I, serie: Aunt Gertie's Garden. Passade bra, för jag hade redan deras monogrambokstäver hemma, i samma serie. Använt ett M i Michelle.

Michelle på gräsrotsnivå

Idag kommer svärmor och svärfar hit. De har skaffat en valp, så vi ska få träffa honom också. Barnen kommer att tycka det blir jättekul! (Nu lät det ungefär som om jag inte skulle tycka det, men det tycker jag!!)

Hemma i Sverige igen!!!

Landade i Norrköping kl 18.45 idag. Väldigt skönt att vara hemma!!! Visserligen var drinkarna goda, solen varm, maten god osv, men hemma är alltid hemma. Vi konstaterade efter 2 dagar att vi ALDRIG mer ska åka på semester utan barn. Vi saknade dem mycket och tyckte tiden gick väldigt sakta utan dem. Dessutom var vi lite smått svältfödda på det svenska språket: vi hamnade mitt i ett tyskt paradis och ALLA utom vi kom från Tyskland..... Jippi..... Tysk skönpop och 50-tals storbandsmusik har vi lyssnat på den här veckan. Det enda som var bra med det, var att vi med öppen entusiasm kunde följa de interna såporna som försegick vid poolen, utan att någon förstod vad vi pratade om!!

Vi ses väl hos
MINELLE i morgon??? Det är öppet hus i butiken mellan 12-18.

It's me calling, from Mallorca!!!

HiHiHi!!! Det finns en dator här, tro inte att jag kan halla mig ifran den.... En snabb hälsning till er, kära bloggvänner, innan pengarna tar slut (Det är myntautomat till datorn...)
Tänker pa barnen och scrapping hela tiden, vilket gör att jag nästan längtar hem, men bara nästan. Det är lätt att bli onykter här...

Idag kom Hänglar och Stänglar

Tyvärr har jag inte tid att fota dem åt er, eftersom vi ska åka till Mallorca om ett par timmar. Men, jag ville bara hinna dela med mig av detta innan jag far.
Ingen resfeber än, men jag har i alla fall packat klart. Mamma ska skjutsa oss till planet i Norrköping.
Framme ikväll, lagom att krypa ner i sängen så fort vi kommer fram. Typ..... Kanske.... Åtminstone säng, men jag säger inget om att sova...;)