***Nytt kort***

Jag har skapat ett nytt födelsedagskort till jobbet, som jag (också) är mycket nöjd med.Jag har det jobbigt nu.... Vill bara läsa och läsa! Svårt att slita mig för att laga mat, gå på toa eller sova. Det stör mig bara... hihi ;)
Imorgon måste jag baka tårta. Miranda fyller på måndag, men har själv bestämt att hon vill bli firad på söndagen istället, för att slippa vakna så tidigt på måndag. Kalas för klassen har hon också på söndag, så det blir fullt ös hela helgen.

***Från träffen***

Helgen var helt underbar!!!! Just nu går jag runt i ett slags lyckorus och bara önskar jag fick sätta mig ner vid pysselbordet. Är hemma med Andrea idag som är väldigt förkyld och knappt har sovit i natt. Hon har nog ingen feber, men hon är inte pigg och därför vill jag ha henne hemma.
Igår kom New Moon på posten, så jag tittade på den igårkväll. Bättre än 1:an men fortfarande känner jag att man skulle kunna gjort mer.
Får hem mina älskade Diana Gabaldon böcker idag. Har alltid lånat dem av mamma, men nu har jag köpt allihop fast på engelska. Det har nämligen kommit ut en ny bok i serien (som handlar om Jamie & Claire) som inte finns på svenska. Måste nog ta en paus från vampyrerna ett tag och läsa lite om rödhåriga scottar istället. ;)

6 layouter gjorde jag i helgen, 3 kan jag visa upp nu.Den första är en lift, den andra var till
deisignats skisstävling och den sista var en annonsutmaning.

***Kort och namnskylt***

Jag har skapat ett kort till en arbetskamrat som fyller 40 år nu i veckan. Blev faktiskt väldigt nöjd med det. Det syns att jag gillar att skita ner saker just nu ;)Sen har jag också skapat en namnskylt till nästa helg. Då är det ÄNTLIGEN dags för
LinköpingScrap att gå av stapeln!!!!! 7:e gången blir det som vi fixar det nu. Otroligt! Ännu mer otroligt är att det märks att träffen blir mer och mer populär, kön är ganska lång till att få en plats. 
Temat på namnskylten är i alla fall GLITTER OCH GLAMOUR. Det sysn kanske dåligt, men pappret, kronan, bokstäverna och blommorna är helt fylda med glitter, så det är verkligen "blingit". 
Längtar som en tok till nästa helg. Det ska bli underbart att träffa Bea och Rosario igen + alla tjejerna i LinköpingScrap-gänget. Sällskapet är faktiskt det viktigaste med hela träffen. Sen ska det bli kul att se designat live, som fysisk butik för första gången. Ser fram emot stooor shopping. Tur att jag gjorde lite vinst på aktierna härmodagen! ;) 
Håller dock på att bli lite förkyld. Är väldigt tjock i näsan idag, men hoppas att det inte blir värre än så. Har ingen lust att bli sjuk innan helgen.

***Lily Bee + stjärntecken***

Jag har skapat för designat, hela tre layouter den här gången.

Till den här veckan har jag skapat om mina barns stjärntecken. De har varsitt album som de ska in i. Gemensamt för alla layouterna är att jag skapat med papper från Lily Bee. På varje layout har jag använt en diecut från arket Fashion Frames Die Cuts. De andra gemensamma detaljerna är badgen med stjärntecken på, datumen har jag stämplat med en stämpel från Purple Onion som heter Date Me och alfabetet är från Basic Grey. Det är faktiskt ett av de snyggaste alfabet jag sett från Basic Grey, så missa inte att kika på det.Som cardstock har jag använt det mörkare Kraft från Jillibean Soup och det ljusare Straw från Bazzill. Ovan har jag som mönstrat papper använt Stella, på Tvillingarna har jag använt fram och baksidan från Exclusive. Gemensamt för dessa två layouter är dessutom blommorna, från Prima. Ovan har jag dessutom använt mig av en bit blå spets.
På Lejonet har jag använt det mönstrade pappret Fashion Show. Jag har dessutom anänvänt mig av en bit grönt band och gröna blingstenar från Prima.
Det gröna pappret jag skrivit ut min text på är ett gammalt vellum papper jag hade liggande hemma. Det är ett bra tips!
Ovanligt mycket från mig idag alltså. Hoppas ni får en fortsatt trevlig helg!

***Jobbat efter skiss***

http://www.twistedscetches.com heter sidan där jag har hittat en skiss jag följt för att skapa följande layout. Jag visar upp den på Scrappiz idag.
Skisser är tacksamt att jobba efter. Speciellt om jag har en svacka och känner att jag inte vill tänka så mycket själv. På Scrappiz håller vi som bäst på att, under ett antal veckor, visa olika skissidor som finns runt om i världen. Väldigt inspirerande!Har haft en nästan helt perfekt dag idag! Jobbet gick snabbt. Skulle önska jag också kunde fylla i med ordet "smidigt", men sanningen är att jag känner mig lite sliten på jobbet. Vi var en personal för lite förra veckan, den här veckan är 3 borta! Fritidspedagogens dilemma är att vi är alldeles för bra på flexibilitet, vi vänder oss ut och in för att de olika verksamheterna i en skolmiljö ska flyta så smidigt som möjligt. Det fungerar ett tag, men vi orkar inte hur länge som helst. Det kan man väl säga är situationen i korthet.
Hur som helst, det gick hur bra som helst att hämta barnen, som var utspridda lite mer än vanligt (Miranda hade följt med en kompis hem). Alla var på gott humör, inklusive jag, vilket gjorde att kvällen var trevlig och lättsam. Fram till det var dags för läggdags. Då blev Miranda sur för att Paulina skulle sova i vår säng. Paulina hade huvudvärk och jag tog beslutet att hon fick sova hos oss. Det gick dock över förvånandsvärt fort, så det blev inte så farligt i slutändan. Men tänk så svårt det är ibland: att se vad man själv får och får göra. Det verkar vara lättare att se att andra får något som man själv inte fick.
(Om ni verkligen begrep de där sista två meningarna.... I salute you!)

***Lily Bee***

Det är lördag och jag har skapat för designats räkning.
Så är vi inne i mars månad. Jag vet inte hur det ser ut där du är, men här är det extremt mycket snö. Trots det känns det ändå att våren är på väg och längtan efter klarare färger har landat i mitt sinne. Då är det underbart att få Lily Bee's papper i händerna! De har såna fantastiska färger, dessutom dubbelsidiga. Jag har använt mig av pappret Paris och en die-cut från arket Fashion Frames Die Cuts. Allt är monterat på ett vitt Bazzill.På den vänstra kanten av mitt papper har jag stansat en rad stjärnor med en Martha Stewart stans. Just denna stans finns inte i butiken just nu, men jag vet att flera är på väg in i sortimentet. För att stjärnorna skulle framträda lite bättre, limmade jag fast en bit svart kartong på baksidan.
Mitt arrangemang med datumcirkel är gjorda av en och samma stämpel, Date Me, från Purple Onion. Det är en stor stämpel med cirkel, alla månader, siffror i två storlekar och årtal. Det går säkert att dela på stämpeln om man vill, men jag valde att stämpla hela på vit kartong och därefter klippa ut de delar jag ville använda mig av. Jag använde mig av tre olika färger med Fluid Chalk fär att få den rätta effekten. Datumet och årtalet har jag monterat på 3D-kuddar.
Journalingrutan är från October Afternoon, blommorna och halvpärlorna är från Prima.
Sist valde jag att också chalka kanterna på cardstocken och fylla i med små svarta pennstreck, för att få den effekt jag ville.

Ny tävling kommer snart! Håll koll i designats blogg.

***Underbar helg***

Åh, vilken fantastisk helg jag haft! På scrapkryssning med goda vänner + 100 till, kan det bli bättre!!?! Vi skrattade mycket, scrappade mycket och drack några Foppa-drinkar för mycket.... ;) Det kommer i alla fall att bli en resa vi aldrig glömmer! Hahaha

Idag visade jag upp en layout på
Scrappiz.Det jag ville visa var grungboarden, som är som chipboard fast mjukare.