***Om mina rynkor***

Det är bara att inse, att även jag börjar bli äldre. Även om jag inte känner det, så har det börjat att synas så smått. Jag tycker inte att det är ett problem, åldras är oundvikligt, men det kräver ändå ett visst mått av dokumentation! (Så talar en sann scrappare!!!! )
Ääälskar de genomskinliga journalingrutorna i plast från Maya Road. Jag blev glatt överraskad när jag fick hem dem, trodde de skulle vara mycket mindre än de är.Idag är det min första semesterdag! Jobbade mellan 7-11.30 igår och sen dess har jag varit ledig! I 6 veckor ska jag vara hemma nu och det känns helt underbart! Att få spendera hela dagarna tillsammans med min familj!! Det är guld värt, tycker jag.

Nu tänker jag säga God Natt på er!!

***Semester imorgon***

Jaha, jag tog mig en dag tidigare ledigt än vad jag från början tänkt, vilket innebär att jag jobbar min sista dag imorgon! Hur underbart är inte det?!?!?!?

***Scrappat***

Idag har jag scrappat en LO på rekordhastighet! Åtminstone känns det som om det gick ganska fort. Det tog definitivt mindre än en timme, vilket måste räknas som snabbt. Så här blev den i alla fall:Idag har Daniel haft sin första semesterdag. Eftersom vi har en broms som låg på husvagnens däck, var han tvungen att mecka lite. Han började när jag åkte till jobbet och precis när jag svängde in på uppfarten 6 timmar senare, var han klar! ;) Perfect timing!
Därefter spenderade barnen hela kvällen med att leka i vagnen och vägrade nästan komma ut för att äta och sen gå och lägga sig. De vill sova i den! Nåja, de får vänta lite.
Det känns nästan som om jag också börjat min semester. För det första har det varig långhelg. För det andra har hjärnan redan lagt av eftersom det bara är 3 dagar kvar. Tempot på slutet (när man vet att det är dags) är något långsammare än i vanliga fall. Dessutom är det ju sommarlov för barnen, så tempot hos dem är också betydligt långsammare.
För det tredje slipper jag ju hämta och lämna barn! Vilket sparar massor av tid. Tyckte det kändes väldigt lyxigt att bara kunna köra hem direkt efter jobbet!!

Nu ska jag sova. Får se om jag får göra det inatt. Natten till idag somnade jag inte förrän bortåt 03, för jag hostade så himla mycket hela tiden! Har tagit en hostdämpande tablett nu, så förhoppningsvis blir det bättre inatt.

Liten tävling hos Papp & Scrap

Så var det dags för ännu en liten tävling i Papp & Scrap's inspirationsblogg. Jag utmanar dig att använda SPETS på dina alster. Gärna på något nytänkande sätt, men det är inget krav.  

När du skapat klart ditt alster är det fritt att ladda upp på din blogg och gallerier. För att deltaga i tävlingen måste du lämna en kommentar till tävlingsinlägget på Papp & Scrap's inspirationsblogg med tillhörande länk med bilder av ditt alster.
Har du ingen blogg går det bra att maila bilden till, tavling@pappochscrap.se , så fixar jag det!
Bidragen kommer allt eftersom de lämnas in att kunna beskådas i vårt tävlingsbidragsgalleri!

Vinnaren utses genom lottning och 1:a pris är ett kit värt 100 kr!!

Sista tävlingsdag är onsdagen den 25 juni!


***Miniträff idag***

Idag har jag haft Mia och Anna här på scrapträff. Härligt! Vi satt från 10 - 17 och skrappade, pratade, drack kaffe och inspirerade/inspirerades. Mycket trevligt!!

Tre LO's hann jag med:

Den första är med bilder från min senaste födelsedag, när barnen grattade mig på soffan (i stället för i sängen, eftersom det hade blivit för tidigt på morgonen).Den andra är skapad med Heidi Grace papper och jag har försökt göra ramen och fågeln i samma stil som ringarna på pappret.Den tredje illustrerar Andrea som är en väldigt entusiastisk gameboy och Nintendo-spelare.
psst.... Min nya dusch på övervåningen är klar.....

***Byggubbar***

Idag är det 4 veckor sen byggubben sa att det skulle ta dem 2 veckor att räkna ut priset....... Inget pris har synts till än. Daniel ringde och skällde lite i måndags och tydligen var det någon underleverantör som inte behagade säga sitt pris, som det hänger på. Nåja, eftersom vi inte har någon annan aspirant på bygget, utan kommer att anlita dessa och inget kommer att börja ske förrän i höst, spelar det egentligen inte så stor roll.

Vår dusch till övervåningen kom i måndags och vi har röjt ur toaletten för att kunna riva den gamla och bygga upp den nya. Kommer antagligen att göra det ikväll eller i morgon.

Paulina har blivit nöjd också, för vi har möblerat om hennes rum. Hon blev jätteglad och resultatet blev verkligen bättre än förrut. Golvytan blev bättre, vilket ju är att föredra för små barn.

***Angående min vikt***

Vill bara meddela att jag faktiskt nått min absoluta målvikt på 65 kg!!!!! Ställde mig på vågen i morse. Trodde aldrig det, med tanke på hur mycket fika det förekommit de sista 2 veckorna. Är inte alls lika restriktiv med vad jag äter och det har med all säkerhet med sommaren att göra.
Fick i alla fall göra ett nytt hål i mitt ena skärp idag..... *lycklig*

***Enkel LO***

Jag har gjort en väldigt enkel LO om när M fyllde 7 år. En sån där LO som det känns som om man måste göra, men egentligen inte känner så mycket för. Därför blev den som den blev.***DT-uppdrag***

Jag har skapat ännu en LO åt Papp & Scrap utifrån temat STUDENT, DOP, BRÖLLOP. Jag har fått äran att använda fantastiskt vackra papper från Tinkering Inc och med hjälp av dem skapat denna LO med foto på mig i min balklänning. Ja, det var verkligen ett bra tag sen jag tog studenten och bevisligen ser jag ung ut på bilderna, för mina barn känner inte ens igen mig! *hihi*Cardstock: Bazzil, vit och blå
Papper: Tinkering Inc Provincial Fare - Coventry
Dekoration: Satinband blå och creme, Sammetsband, Blommor, Stickles och Tinkering Inc Gnuggisar
Text: QK Maddie Anne Classic

För eventuella frågor om det jag skapat, maila på designteam@pappochscrap.se

***Gjort kort***

Idag har jag fixat iordning 2 stycken kort till M's fröknar. Det enda som skiljer är färgen på fjärilen, så jag visar bara det ena kortet.Kan inte fatta att M redan gjort ett helt år i skolans värld. Det går så fort så jag inte ens vågar tänka på det! Hur som helst så tror jag att hon tycker det varit ett kul och spännande år och jag vet att hon ser fram emot att börja i klass 1 till hösten! Ska bli kul att se hur hon klarar sig i skolan. Jag hoppas att hon kommer att ha lätt för sig, men jag vet verkligen inte.

Väntar fortfarande på pris för bygget.... Börjar bli irriterad och D ska ringa i morgon. Det skulle ta max 2 veckor, nu är vi uppe i 3 veckor och 3 dagar.....

Var hos läkaren med M idag. Hon är nu friskförklarad, ingen mer blod i urinen vilket känns väldigt skönt! Det hängde med all säkerhet ihop med lunginflammationen, så det bör inte bli några problem senare heller.

Nu väntar sängen. D har redan sovit i över 2 timmar i TV-rums soffan.... Kanske bör försöka flytta på honom....

***2 st kort***

Jag har fått en beställning på  2 stycken 50-års kort av min svärmor och det har jag lyckats göra. Den första är en lift från ett kort i senaste ScrapbookTrends, den andra är min egen design. Där har jag verkligen "slagit på stort" och till och med maskat ihop två olika stämplar! Avancerat för att vara mig!

Jag är riktigt nöjd med dem!!

Jag har ytterligare 2 kort att tillverka, till Mirandas fröknar, så jag ska fortsätta med dem nu.

***DT-uppdrag***

Denna månads tema på Papp & Scrap, BRÖLLOP, DOP och STUDENT, satte en del griller i huvudet på mig och har tvingat mig att utmana mig själv igen. Jag har nämligen svårt för att scrappa "gamla" foton, jag vill alltid ha de nyaste ur kameran. Jag tog, efter en titt på de fantastiska pappren som följde med i månadens kit, ett beslut att scrappa ett av våra bröllopsfoton. I år är det 9 år sen vi gifte oss och det känns verkligen som en saga, det känns som om det var jättelänge sen.

Drar man i den mörkblå fliken till höger om fotot, finns där lite dold journaling.Cardstock: Bazzil, lila
Papper: TinkeringInc Provincial Fare Willow och Provincial Fare Spode
Dekorationer: Spets, blommor, Lacing Brads, band
Text: YouDo Clear Alphabet

Dagens tips! Rama in ditt foto med hjälp av ett band/spets

För eventuella frågor om denna minidemo, maila på designteam@pappochscrap.se

***Publicerad igen!***

För andra veckan på rad har jag blivit publicerad på SWE Scrapbook, vilket känns jättekul!! Det var en skissutmaning den här gången också.Här har jag dels följt skissen, men också utmanat mig själv att lämna en tom yta, vilket jag inte är så bra på.

Har beställning på två stycken 50 års-kort, som jag måste ha klara före torsdag, så jag ska fortsätta med det nu. Återkommer när jag har mer tid.