***Äntligen fredag***

Ja, äntligen blev det fredag. Så fort jag vaknade i morse (05.15) sa jag att äntligen är det dags, bara kl blir 16.30 och jag får åka hemifrån, så börjar det (scrapträffen).

Tyvärr har denna dag hittills inte blivit riktigt som jag tänkt mig. De ringde mig på jobbet vid 9.30 från dagis och berättade att Paulina ramlat och slagit i tänderna i golvet, så att de tryckts bakåt och på så sätt hamnat sluttandes inåt i munnen.
Det var bara att hämta henne och åka till tandläkaren. Nu är det bara så att i Mantorp jobbar det inga tandläkare på fredagar och jag fick nästan på nåd komma in och röntga henne. Tillslut fick jag också sköterskan att ringa en tandläkare i Mjölby och åtminstone höra vad han tyckte. Han vill (som tur är) se henne, så nu väntar vi på att åka dit om 2 timmar. Hon kan ju inte se ut så där! Hon klarar inte ens av att svälja som det är nu för hon tycker det är så obehagligt. Tycker det vore bättre om de plockade bort dem, för det är lättare att leva med en glugg än att känna obehag av att de vickar fram och tillbaka hela tiden, inte kan bita eller nått. Dessutom är hon ju bara 4 år och jag tycker det är mycket att begära av henne: "Du måste låta tänderna vila, du får inte röra dem". Det är ju lätt. Varje gång hon pratar, äter, sväljer osv, rör hon ju dem.
Ska bli intressant att se vad tandläkaren säger.
Har kallat hem Daniel så han följer med. Eftersom jag har alla 3 barnen hemma snart, så vill jag inte åka själv. Ifall de ska göra något, behöver inte de se det.

Men, kl 16.30 åker jag hemifrån för att ställa i ordning lokalen inför helgen. Min
DT-mamma kommer också dit och ska sedan sova över hos mig. Ska bli kul att träffa henne igen och få en chans att diskutera höstens DT-uppdrag irl.


***Längtar!!***

Nu är det bara 3 dagar kvar till scrapträffen, men jag räknar som att det börjar på fredagkväll redan, eftersom vi ska träffas då och fixa det sista. Kommer jag bara dit, så lär helgen bara rulla på!!
Det är sjukt hur kul jag tycker att det ska bli och hur mycket jag längtar!! Tänk så mycket glädje en hobby/passion för med sig.
Har redan packat väskan, men det är för att jag inte hinner varken i morgon eller på fredag. Kände att det var lika bra att göra det idag i lugn och ro.
*sprallig, sprallig, sprallig*

***Händer inget på viktfronten***

Nej, endast 0,5 kg ner. Det är inte mycket. Efter 2 veckor med GI slutade jag, för det kändes bara som om jag svällde. Hade ont i magen var och varannan dag (pga gas...) och det var verkligen inte kul.
Håller dock fortfarande nere pasta konsumtionen och undviker mackor. Sen är den stora biten att röra mig mer, vilket jag jobbar på. Det är det som jag måste få rutin på.

Bara 4 dagar kvar nu.... Sen börjar
SCRAPTRÄFFEN, tja, åtminstone för oss som fixar det. Kl 17 på fredag, då träffas vi och sen är det fullt ös till söndagkväll. *längtar*
Och, jag säger det igen, om du har lust att komma dit och prata, fråga, handla osv, så är du HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN!

***Sista dagen att anmäla sig***

Ja, idag är sista dagen att anmäla sig till vår stora scrapträff i Linköping nästa helg. Jag hoppas att du vill vara med! Kanske vill du inte vara med och scrappa, men är ändå nyfiken? Då går det bra att komma dit och titta vad vi gör, handla i butikerna och fråga alla frågor du har. Det är gratis att komma så. Gå in på vår hemsida, så finns det mer information där.

***Paket igår***

Igår fick jag paket från Coordinates Collections och Mosh Posh.

Coordinates 3

MoshPosh 2

Tyvärr blev dessa fotona lite mörka, men det var härliga höstfärger i alla fall.

Sen är jag så glad idag, för mitt första DT-paket har kommit från
Papp & Scrap. Hoppas hinna göra något med det i morgon. Får lite skuldkänslor över att sitta och pyssla när mamma är här. Hon är ju faktiskt inte här så väldigt ofta. Så, när jag hade valt foton ikväll, lämnade jag det och var med mamma istället. I morgon slutar jag dock jobbet kl 11.30, så jag borde hinna med något.

Har skickat Daniel på IKEA ikväll, för att köpa 2 garderober: en på 1m bredd och en på 50 cm bredd. Detta för att få ännu lite mera ordning på kontoret/scraprummet. I den bredare garderoben ska det bli plats för mina hopvikbara extrasängar, så har de en bestämd plats. Får bygga ihop det i morgon kväll.

Nu väntar sängen. Ska stiga upp TIDIGT imorgon.
Kram på er

***Varm i hjärtat***

Igår fick jag ännu ett erbjudande om DT-jobb under hösten. Känns fantastiskt kul att vara efterfrågad, värmer hela mitt hjärta. Men, eftersom jag redan tackat ja till Papp & Scrap, var jag tvungen att tacka nej. Skulle tycka det var konstigt att jobba för en till + att Rosario inte vill det. Men, uppskattning är alltid kul, så jag blev glad bara av att bli tillfrågad.

Min mamma är här. Hon kom i lördags och åker på fredag. Det känns bra att barnen kommer att få lite kortare dagar på dagis den här veckan. Så mycket tid det bara går hemma, tycker jag. Jag har möte på jobbet i princip hela dagen, men det tycker jag är ganska kul.

Har funderingar på att börja sjunga i kör. Gjorde det när jag var i övre tonåren och det är ganska kul tycker jag. Får se om jag platsar någonstans ;)

Nu väntar kaffe och lite snack med mamma, innan jag åker till jobbet.

***TV'n har kommit***

Jepp, nu har äntligen vår nya tv kommit, inte en dag för tidigt. Tyvärr betyder det att Daniel just nu håller på att installera den och då missar jag både Idol och Heroes. Sån tur att jag har en hobby att utöva istället ;)

Scrappat den här, där historien egentligen är det viktigaste.

under mina solglasögon

Nu ska jag dricka kaffe och vänta på att mannen min säger att han vill ha hjälp! ;) ;) ;)

***Gjort ett minialbum***

Det hör inte till vanligheterna att jag gör ett minialbum, men nu har jag alltså gjort ett. Det kommer från 7jypsies och är ett dragspelsalbum, med tillhörande "väska".
Kanske inte ett speciellt avancerat album, men jag är väldigt nöjd med det och det tjänar sitt syfte.

minialbum 1

minialbum 2

minialbum 3

mini

minialbum 6

minialbum 8

minialbum 10

minialbum 11

minialbum 12

Idag har barnen varit på ridskolan för sista gången, eftersom jag blir så sjuk numera av det. Jag tycker ibland att jag känner av allergin i andra sammanhang och jag känner att jag måste bli av med den största boven i dramat. Häromdagen var jag till exempel ute och gick. När jag passerade hästhagarna, fick jag obehag i halsen, ända till jag kom upp på nästa backkrön. Där lättade luften och jag mådde bättre. Ibland tycker jag också att jag känner av här hemma, men då vet jag inte om det är hunden, katterna eller damm (!) jag reagerar på. Hur som helst, så vill jag inte att det ska bli värre, så nu får barnen sluta rida.

Har genomlevt en natt utan mannen hemma. Han var på kick-off med jobbet igår. Gillar ju inte att sova själv, men en natt funkar ganska bra. Förutom att jag blir så in i vassen trött (antagligen för jag sover mycket lättare än när han är hemma).
Tack, J, för att du var här och fördrev lite tid med mig!! Det var precis vad jag behövde.

Nu ska jag natta mina nyduschade och, förhoppningsvis, hästfria barn.

***En jag inte visat***

Denna LO gjorde jag till förra veckans skissutmaning på SWE Scrapbook, men de valde att inte visa den, så nu visar jag den här i stället.

Film

***GLÖM INTE SCRAPTRÄFFEN I LINKÖPING***

Ni glömmer väl inte att anmäla er till scrapträffen här i Linköping, 29-30 september. Det är bara 12 dagar kvar att anmäla sig på. Det är ingen kris, men det börjar komma in en del anmälningar, så jag råder dig att inte vänta om du tänkt anmäla dig.
Den här gången passar träffen verkligen alla: kortmakare, scrappare, nybörjare gamla i gemet. Demonstrationer, utmaningar, shopping och massor av inspiration!
Glöm inte att det är gratis att komma dit och titta vad vi gör, handla i butikerna, ställa frågor mm.
http://linkopingscrap.sajk.com

Idag har jag hunnit med att scrappa lite, men det tog nästan hela dagen. Har liksom fått sitta i omgångar. Men nu är den klar och kan visas upp. Har gjort den efter en skiss, men jag kommer inte ihåg var jag har hittat den! Pinsamt, men sant.

OBS!

Idag har vi städat lite, eftersom min mormor och moster kommer imorgon. Ibland är det skönt att städa lite mer än det vardagliga!
Därefter skulle vi åka till affären för Miranda och Paulina fick sin första veckopeng idag och då skulle de få handla godis. Men, helt plötsligt somnade Andrea, så Daniel fick åka med de andra två själv. Jag skulle börja scrappa, men hela tiden ringde telefonen eller någon som ville chatta, så jag hann inte så långt innan jag skulle väcka Andrea igen.
När de andra kom tillbaka åkte jag till Lindex och handlade mig 6 toppar/tröjor och 4 par strumpor. Och jag som var ute efter byxor..... ;) Så mycket snygga kläder just nu, så jag blir helt sjuk!

Sen måste jag ju berätta lite mer om mitt DT-uppdrag. Är fortfarande högt uppe i det blå, men hoppas jag landar när första paketet dyker upp i brevlådan. Det blir väl mer verkligt då kan jag tänka. Har fått lite uppdrag..... men de talar jag inte om nu ;) Ska bli så spännande!

***Nu kan jag tala om det***

Jag har blivit gästdesigner hos Papp & Scrap, ända fram till årsskiftet!! ÄR SÅÅÅÅ HIMLA GLAD!!
*hoppar, studsar, skrattar*

Åh, nu vill jag bara skapa! Vad som helst. Nu Nu Nu!!

Återkommer när jag landat ordentligt.

***Uppdrag***

Har ett uppdrag på gång!!!

ÄR SÅ LYCKLIG!

***Vill bli DT***

Nu har känslan infunnit sig. Jag visste att den skulle dyka upp en dag. Har inte funderat på det så mycket efter jag slutade vara DT hos Minelle. Jag visste att när tiden är mogen, infinner sig känslan igen, för det är verkligen en speciell känsla, att skapa åt/för någon annan. En väldigt spännande och inspirerande känsla!!

Det svåra är ju att hitta ett uppdrag. När jag fick jobbet hos Minelle, föll det mig i knät (kan man säga), precis som saker brukar göra när man verkligen vill något. Det är min livsfilosofi och den funkar för mig: att saker brukar lösa sig om man verkligen vill och det är läge för det.
Men, jag har ju inga särskilda kontakter, så då är det svårt att bara ramla över något. Måste alltså söka....

Är du DT-mamma, eller vill bli DT-mamma och just nu befinner dig på min blogg, så TA MIG!!!!!

Jag vill, jag vill, jag vill det så hett att det sjunger i hjärtat, blandat med känslan av besvikelse att ingen kommer vilja ha mig.

Nåja, det löser sig på ett eller annat sätt. Alla tisp mottages med glädje! (ännu bättre om ni rekomenderar mig för någon som får upp ögonen för mig)***Paket idag***

Paket från Lifetime på posten idag. Gillade det skarpt!!

Lifetime 2

Har precis kommit hem från en runda på stan. Den blev dyr.... Det blev nämligen en 40" LCD, Samsung TV och en ny DVD-spelare (Denon) + tillhörande sladdar.
Därefter åkte jag och handlade vinterskor till alla barnen, vinteroveraller till två av dem, vantar, mössor och underkläder.
Tur att jag (vilket jag aldrig annars gör) lagade maten klar redan i förmiddags. Kalops ska det bli idag. Dagis har haft stängt idag, så jag har "tvingats" vara hemma.

***Scrapträff och cybercrop igår***

Jag var på scrapträff igår, precis lika trevligt som alltid!! Fick dock huvudvärk på eftermiddagen, så jag åkte hem lite tidigare än jag tänkt. Kunde liksom inte tänka, så det var bara att ge upp.
Det visade sig också att det var cybercrop på Scrappiz, vilket jag helt missat. Som tur är finns det alltid någon som har koll ock som skrivit ut utmaningarna på papper, så jag kunde ändå vara med i två utmaningar.

Den första är en annonsutmaning:

tidlöst

Den andra är en färgutmaning:
Det var här jag slutade tänka, så jag fick slutföra den hemma, när huvudvärken lagt sig.

Prinsessa med grön bladkrona

Idag är det verkligen höst i luften, men jag tänkte att jag skulle hinna ut och gå en sväng (förhoppningsvis innan regnet kommer). Daniel åker med de två äldsta till simskolan. Jag och Andrea stannar hemma eftersom hon är ganska förkyld. Kan vara skönt med en promenad för oss då.
I morgon ska jag ställa mig på vågen. Känns inte som jag vill det. Det är fel tid i månaden också, vilket brukar resultera i 1-2 kg extra.
Dessutom är jag hemma hela dagen imorgon, eftersom dagis har stängt för planering/utvärdering.
Nu väntar morgonkaffe!