***Clearalbum***

Jag fick i uppgift från Papp & Scrap att skapa något altered och bestämde mig för att göra ett clearalbum. Jag har använt mig av skyddskivorna som finns i förpackningen när man köper en hel "tårta" med CD-skivor.

Clearalbum1

Clearalbum2

Clearalbum3

Clearalbum4

Cardstock: Rosa (som en tag på bild 3)
Papper: Basic Grey Sultry Uptown och Fashionable, Making Memories spiral journaling book Flowers Ledger Pastel
Dekoration: Självhäftande band, satinband, Rheinstenar och Blommor
Text: Basic Grey Sultry Alphabet Stickers 

För eventuella frågor om denna minidemo, maila på designteam@pappochscrap.se

***Hemma***

Eventet var fantastiskt!! JÄTTEROLIGT och otroligt inspirerande!! Just nu känns det som om jag skulle vilja lämna barnen på dagis och sen åka hem och scrappa i 8 timmar! *hihihi*
Jag får dock återkomma med vad jag gjort och visa det jag kan, tiden rinner undan här hemma och snart är det dags för jobbet.
Återkommer, men nu vet ni att jag är hemma och allt är bra!

***Längtar till i morgon***

Åh, jag längtar hur mycket som helst till i morgon. Kl 14.13 ska jag hämta Rosario på stationen, för att en timme senare åka söderut hem till mina föräldrar. (Malena åker också med mig, men blir hämtad på fredagkväll) Där ska vi sova över natten, för att på lördag kl 08.00 checka in på Scandic Hotell i Helsingborg. Bea möter oss där. Det är nämligen dags för årets ScrapEvent of Scandinavia!!
En hel helg fylld med härliga scrap-kurser, skratt, god mat och scrapträff!! Å, det fullkomligt bubblar i hela mig för att jag tycker det ska bli så roligt!
Jag var ju där förra året och har ännu större förväntningar på det den här gången. Ska bli jätteroligt att se vad de har hittat på den här gången!
*hihihi - fnitter - hihihi*

***DT-alster***

Jag fick härliga papper i mitt senaste DT-kit, som jag tyvärr inte vet vilket märke det är. De har härliga jordnära färger, som jag tycker lämpar sig väl till trädgårdsbilder och växter. "Vårfärger"na syftar till färgerna på blommorna, som jag tycker representerar våren för mig. Så fort nyåret passerat, längtar jag efter färgerna som är på väg.  

vårfärger

Cardstock: Ljusgult
Papper: Mönstrat papper i 
Brunt, Blått, Gult och Cocoa Crinkle Cardstock
Dekoration: Blommor, band, spets, brads, page pebbles och gnuggisar från Heidi Grace
Text: Handskrivet med en Sakura Glaze penna

Dagens tips! Använd gnuggisar uppe på brads eller i mitten av dina blommor, för att förhöja intrycket av dem.

För eventuella frågor om denna minidemo, maila på designteam@pappochscrap.se

***Tävlingsbidrag***

Jag har gjort ett bidrag till skisstävlingen som just nu pågår på Scrapperiets blogg.

takdropp

Jag tycker den blev ganska bra, scanningen har gjort den lite suddig.

Igår fyllde jag år: 32, för att vara exakt. Känner mig nöjd med min dag och med att fylla 32. Jag är 3 barnsmamma, gift, håller på att få ett större hus, jag har ett jobb som jag trivs med, jag har en hobby som ger mig extra lykcka och jag har gått ner 8,5 kg sammanlagt (har nog missat att tala om det för er) vilket resulterat i att jag i veckan fick åka och köpa nya kläder, eftersom de gamla ramlade av mig. Jag känner mig helt enkelt tillfreds med mitt liv just nu!!

Dessutom är det bara 1 vecka kvar till Eventet och jag håller på att bubbla sönder av förväntan!!!

Idag är det stora röjardagen. Mamma kom ju på att det kanske är läge att skaffa hem lite kartonger. Eftersom alla golv på nedre våningen ska rivas, kommer allt som finns här att behövas flyttas någon annanstans. Så, jag kommer att passa på att flyttstäda (dvs slänga massor!) när jag ändå måste gå igenom allt. Men, för att få plats med kartongerna någonstans, vill jag idag röja i förrådet och få ut utemöbler och annat.

Dags att sätta fart!

***Papp & Scrap***

Just nu har vi meddelat vilka som vann månadens tävling på Papp & Scrap's blogg. Vi visar också upp ett par LO's som månadens gästdesigner, MiaS, har skapat.

Välkomna in!

***Tillbaka i verkligheten***

Vi blev inlagda på sjukhus i onsdags. Vi ringde vårdcentralen kl 13.30 och berättade om hur dåligt Miranda mådde, för det där med magen gav ju aldrig med sig. När jag dessutom berättade att hon andades väldigt ytligt och hade hög puls, då fick vi komma. Där tog de en sänka, som visade 193! (man ska ha runt 5) Direkt fick vi en remiss upp till sjukhuset, där vi efter bara en halvtimme blev inskrivna och fick eget rum. Kraftig lunginflammation och det visade sig på röntgen att hennes lunga dessutom var delvis kolapsad, vilket resulterade i att hon inte kunde syresätta sig som hon skulle (därav puls och andningssvårigheter).
Intravenöst fick hon sen antibiotika 4 gånger/dygn och hon fick andas syrgas var 3:e timme (även mitt i natten) för att öppna upp den kolapsade lungan igen.
I söndags fick vi åka hem, vid lunch, men Miranda håller jag hemma från skolan hela den här veckan.
Så det kan bli!

Ville bara rapportera för er om läget, ifall ni tycker jag varit ovanligt tyst på ett tag. Nu väntar jobbet!
Kram på er!

***Hade kurs igår***

Igår var det studiedag på jobbet och jag höll en scrapbookingkurs för 9 personer (de skulle varit 12). Ni skulle ha hört: det var absolut tyst i salen i 8 timmar! Det var koncentration på hög nivå.
Jag hann påbörja 3 LO'sar själv, som jag gjorde klart när jag var på scrapträff i ABF-lokalen senare på kvällen. Skulle ju egentligen ha tränat, men eftersom jag precis börjar känna mig bra efter förkylningen, avstod jag igår också.

Den första heter SEMLETID, men det syns knappt (det är de små bubblorna nere till höger)

semletid

Den andra heter: BLICKAR UT MOT LANDET INGENSTANS, för jag tycker hon ser liten drömmande ut på bilden. Jag utmanade mig själv med att scrappa monokromatiskt.

landet ingenstans

Den tredje heter SNÖPRINSESSA.

snöprinsessa

Sen är jag hemma från jobbet idag och kommer antagligen att bli det hela veckan.
När jag hämtade Miranda i måndags hade hon ont i ett öra, vilket hon brukar kunna få när hon är snorig och då hjälper det med nässpray. Det här utvecklades dock till öroninflammation, vilket innebär att jag fick vara vaken halva natten och höra henna gråta och gny. Alvedonen hjälpte inte mycket.
Daniel åkte till Stockholm i måndagsmorse, så han kunde inte hjälpa mycket, men vid 22.30 ringde han och sa att han skulle sätta sig på ett tåg och komma hem, vilket han gjorde kl 02.00. För hur skulle jag annars ha kunnat hålla i min kurs? I går var hon inte mycket sig själv, med nästan 39 graders feber.
Igår slutade dock örat göra ont, men inatt har hon klagat på ont i magen istället och har fortfarande lite feber. Misstänker att det är alvedonen som gjort magen lite lös och så gör det ont och dessutom har hon inte ätit något sen i måndags lunch. Blä! Inte roligt och inte mycket jag kan göra för att hjälpa henne.

***DT-alster***

Här kommer en påsk-LO som beskriver hur Andrea absolut inte ville klä ut sig till påskkärring, utan hon ville vara tomte istället. Såklart fick hon det! Med rosor på kinderna och allt!
Papprena från Basic Grey är helt underbara med sina glada färger. Passar perfekt till vårtemat!!

Påsk(a)

Cardstock: DCWV (finns att köpa men är ej med i butiken än)
Papper: Basic Grey Sultry
Grey Fashionable, Citron och Stylish
Dekoration: Självhäftande band, blommor, charm, säkerhetsnål och MM Journalingsida (från ett block)
Text: Basic Grey Sultry Alphabet Stickers

Dagens tips: Rita med penna lite skuggor till dina bokstäver, för att förhöja effekten av dem.

För eventuella frågor om det jag har skapat, maila på designteam@pappochscrap.se

***Efter Örebro-maran***

Åh, vilken underbar (halv) helg jag hade i Örebro!! Åkte upp och bodde hos min kära DT-mamma i fredags, hjälpte till att packa och bära.
Sen på lördagen steg vi upp tidigt och åkte till lokalen och gjorde i ordning butiken och sen började folket droppa in. Tycker att det var ganska fullt ös hela tiden, men eftersom jag och Rosario turades om att sitta i kassan, hann vi båda med att scrappa en del. Dessutom hade vi våldsamt trevligt under tiden!!

Innan jag visar mina LO's jag gjorde, måste jag bara berätta om inköpet jag gjorde i lördags: Tim Holtz binder för stämplar, den som inte finns ens på bild någonstans. Helt plötsligt fanns den bara där hos Inkywings, så jag köpte en direkt!!

4 tävlingar var det under lördagen, jag hann med att bidra till 3 av dem.

Den första gjordes av ett kit som man kunde köpa på plats, det fanns vissa kriterier på vad i kitet som var tvunget att vara med:
glad trio

Den andra var till skisstävlingen:

prinsessan rosenknopp

Den tredje var en valfri lo-tävling och (eftersom jag nyss köpt ett 6x12 album) gjorde jag min första 6 x 12 LO:

hör ihop

Sist vill jag rikta ett TACK till min DT-mamma. Tack för din/er gästfrihet och att du gav mig möjligheten att få vara med!! Det var jättekul!!

***Ny månad på Papp & Scrap***

Papp & Scrap's blogg är det nu nytt månadstema och ny tävling på gång. Det kommer dessutom att hända ännu mer saker än vanligt, eftersom vi ska börja ha MINIDEMOS med jämna mellanrum.

Välkomna dit!!