***Mama-Razzi***

Dagens skapade layout för designat.

Jag har fortsatt att skapa med Bo Bunny's serie Mama-Razzi. Denna gång ville jag använda pappren i dess rätta mening, med fotografering närmst i tanken. Pappret jag använt är Word samt några klistermärken från arket Combostickers.Jag har använt mig av ett relativt ljust Bazzill cardstock som heter Straw. För att skita ner det lite och få det mer att passa med de övriga pappren, har jag använt mig av en distressdyna med färgen Pumice Stone. Därefter hag jag använt en akrylfärg från Kaiser och målat en grön ram mitt på layouten. Lite remsor från pappret, ett foto och några klistermärken, så var det klart för den här gången.


***Dagens för designat***

Det är lördag och min tur att blogga på designat-bloggen. Kika gärna in i butiken också, där det hela tiden fylls på med nyheter.

En ganska rak och enkel layout blev det den här gången. Pappern är från Bo Bunny: Mama Razzi, Word och Chiffon Dot. Bakgrunden är ett Kraft från Jillibean Soup.Som en "för-titel" har jag stämplat med en stämpel från Minelle, innan själv rubriken som kom från arket Combostickers.
Ett band har jag också använt, lite floss och en metallfågel.

Ibland krävs det inte så mycket för att få ihop något bra!

***En form av BOM***

Jag har skapat en layout till Scrappiz, där fokus skulle vara på olika BOM-listor, dvs listor som handlar om mig. Blev rätt nöjd med resultatet, som blev ett antal minilistor där rubriken blir JAG... + det som står som listrubrik. Därefter skulle man också kunna göra tillägget ...just nu, eftersom det gäller just just nu.


***Visat på Scrappiz***

Jag har haft några layouter på Scrappiz, som jag har glömt att visa här.Här fick jag ett paket från LottaRos att skapa med.Här skulle man ta en gammal LO, skapa en skiss efter den och sen skapa till skissen.Den sista skulle göras så skitig och rivig som möjligt. Älskar denna layouten!

***Cybercrop på Scrappiz***

Idag har jag äntligen lyckats få till 2 layouter till den cybercrop som just nu och fram till 11/4, pågår på Scrappiz.

Först har jag skapat efter en skiss:Därefter har jag skapat till en tekniktävling, där man skulle välja fem tekniker på en lista. Jag valde: rulla papper, stämpla med annat än stämplar (i mitt fall wellpapp), kladda med färg (jag har använt både distressdynor och glimmer mist), riva och stansa.Tänk att helgen inte är slut än!! En dag ledig till, det känns som om jag redan varit ledig i veckor. Att två extra dagar kan göra så mycket.
Mamma och pappa har varit här torsdag till idag. Det var kul och mysigt!
Imorgon kommer svärmor och svärfar hit för att fira Mirandas födelsedag samt ta med barnen hem till sig över lovet.

***Nytt för designat***

Jag har skapat för designat än en gång. Härligt tuffa papper!!!

Bo Bunny har kommit med en riktigt häftig pappersserie som heter MamaRazzi. Ett av de pappren har jag använt här, Slides. Jag har rivit kanterna rejält och sen använt mig av en Ranger Distress Ink-dyna för att skita ner kanterna lite extra. Jag har använt den dynan på mitt journalingark också. Just min färg heter Pumice Stone, den och flera andra färger hittar du här.Cardstocken jag använt mig av är ett Jillibean Soup Kraft. Som en form av förstorad fotomatta har jag målat med en akrylfärg från Kaiser som heter Sage. Den och andra färger hittar du här.
Journalingarket kommer från ett block av Melissa Frances. Jag har dessutom använt mig av en bit spets, en pebbles fjäril från Prima och en filmstrip från Tim Holtz.
Alfabetet och stickersen i det nedre högra hörnet kommer från ett kombinationsark från Bo Bunny.

Glad Påsk på er alla!! Missa inte att det nu finns en ny tävling på bloggen också som pågår under hela april.