***Scrapträff igår***

Igår träffade jag tjejerna i LinköpingScrap för ett kombinerat möte och scrapträff. Eftersom det snart bara är en månad kvar innan träffen, hade vi en del saker att behandla.
2 layouter kom jag också hem med:

***Bloggar på Handarbeta idag***

Idag var det åter min tur att blogga i Handarbetas blogg. När jag skapade denna LO hade jag redan bestämt mig för att jag skulle använda de vackra blommorna i en krans och sen byggde jag LO'n utifrån det. De svarta och silvriga dekorationerna i blomsterkransen, har jag skapat själv i OH-plast.Detta har jag använt:
Bazzil - Rasberry Splash
My Mind's Eye - Geometric Pink (fram och baksida)
Prima - Fabulous Journaling Notebooks
Prima - Caboodles B
Prima - Caboodles F
Prima - Mini Gypso Orange
Prima - Floral Light brown
Prima - Floral Light Rose
Charms - Flowers
Making Memories - Mini Shimmer Alpha (tyvärr slut i butiken)

***Jobba med OH-plast***

Missa inte min lilla lektion om saker att göra i OH-plast på Scrappiz. Inlägget hittar du här. På slutet visar jag en LO jag skapat med mina egengjorda dekorationer och den kommer här:Några dagar innan dess hade vi ett inlägg om att använda magnetstämplar. Det inlägget hittar du här. Till det hade jag skapat denna LO:


***Scrappat mycket***

Ja, trots att vi varit både i Skåne och i Vimmerby, har jag hunnit med att scrappa väldigt mycket. Det mesta är dock till Handarbeta och Scrappiz, så ni får ge er till tåls innan jag kan visa allt. Idag har jag dock skapat enkom för min egen del. Jag åker nämligen till Jokkmokk i morgon (utan man och barn, men tillsammans med min mormor, min mamma och min moster) för att hälsa på tjocka släkten, så jag kände ett visst sug att göra en sista innan jag åker. Känner att scrapabstinensen kommer att bli svår under veckan.... lika bra att föregå det! hihi;)

Här är en LO som jag gjort endast för att jag gillar fotona, så där finns ingen viktig story bakom.På återseende när jag kommer hem.

***Skapat för Handarbeta***

Varannan fredag är det min tur att visa upp något jag skapat för Handarbeta i Handarbetas blogg. Missa inte att gå in där! Vi är ett stort gäng tjejer som är med i designteamet, så bloggen uppdateras varannan dag.

Detta är min layout för dagen:Detta har jag använt:

Bazzil - Canary
Bo Bunny - Fruit Punch (båda sidorna)
Prima - Fabulous Journaling Notebooks
Imaginisce Paper Flowers - Lovesick Red
Prima - Mini Gypso - Orange
Charms - Fjäril
Making Memories - Mini Shimmer Alpha (är tyvärr slut i butiken)

Det som också är med, men som inte syns på bilden, är att jag sprejat med Glimmer Mist - Old Lace uppe i högra hörnet. Tyvärr är det inte mycket färg på just den glimmern utan mest bling och därför försvinner det i scanningen.

***LinköpingScrap 5-6 sep***

Nu råder det anmälningsstopp för hela helgen och enbart lördag. Det återstår dock ett 15-tal platser på söndagen.

För mer information om detta, om hur du ansöker om plats på söndagen samt ställer dig i kö för de övriga dagarna, hittar du på vår
hemsida.

Glöm inte att om du bara vill komma dit (som icke betalande gäst), prata med oss, ställa frågor, inspireras och handla i våra fantastiska butiker - Stellas - Handarbeta - Bildmålarna - så är du hjärtligt välkommen!

***2 för Scrappiz***

Här kommer 2 layouter som jag skapat för Scrappiz. Denna gång var det en utmaning att använda bingobrickor.