***DT-alster***

Återigen har jag skapat för Handarbeta. Här har pappret med smultronen fått styra upplägget på layouten.Detta har jag använt:
Bazill Bling - Envy
Maja Design - På Picknick och Smultron
Imaginisce Paper Flowers - Lovesick Red
Tim Holtz Journaling Tickets
Making Memories Mini Brads - Metallic
Charms Flowers
American Crafts Thickers - Subway Cherry (som tyvärr är slut, men länkar till den blå)

Utöver detta har jag använt lite floss och min dymo.
Det var allt för denna gång. Hoppas ni funnit lite inspiration. Glöm inte att kika in i butiken för ännu mer produkter.

***Sovrummet***

Jag har satt upp lite tapet över sängen. Tycker den är såååå läcker! Daniel är väl inte lika överförtjust, men han säger att han kan leva med det ett tag ;) Pysselsakerna har hamnat på plats. Än är skrivbordet inte riktigt klart, eftersom vi fortfarande inte har rätt hurtsar, men hoppas få det fixat nästa vecka.
***Bilder***

Jag lovade er lite bilder. Sovrummet är nu klart, förutom att det ska andra hurtsar till skrivbordet och en 2 meters garderob med skjutdörrar ska in. *studsar av glädje*

 Detta gjordes klart för ca 10 dagar sen: Extra lådor över micron.

 Täckskivor och skåp över kyl/frys klart. Saknas passbit överst.

 Taklampa. Passbit saknas fortfarande över fläkten.

 På väggen där skrivbordet står nu stod det förut 6 garderober, varav 3 var orginal (fasta i väggen). De äldsta rev vi, 2 flyttade upp på övervåningen och den tredje står bakom dörren. Ni kan skymta ett hörn på den. Där de äldsta garderoberna stod fanns det inget golv, så där har vi fått lägga i lite nytt golv. Orkade inte byta hela golvet och i och med garderob + skrivbord syns ingenting av det nya golvet. På väggen hängde vi upp de gamla överskåpen från köket.

 Ny färg på väggarna, nya rullgardiner (riktigt mörkläggande) och ny gardinstång.

 Över sängen kommer det i morgon att smackas upp lite tapet. Vänta bara, det kommer bli supersnyggt!!

 På denna tomma vägg ska 2 meters garderoben upp.

 Under kvällen flyttade jag in mina pysselsaker (hyllor uppsatta också). Så här blev det.

 I köksskåpen har jag saker jag inte använder och sånt jag använder väldigt sällan.

Jag är så himla nöjd och allt känns så bra just nu! Kan börja organisera allt som bara står överallt och tar plats. Så fort min nya garderob kommer, kommer jag att få ordning igen!!! LÄNGTAR.

Kom precis på att jag nog inte visat er det nya kaklet, men det får ni vänta med till i morgon! ;)

***Har fått värdefull hjälp i helgen***

Det var ett tag sen jag sa någonting om bygget. I köket har jag BARA (!!!) passbitar kvar. Till och med gardiner har jag satt upp, men jag saknar fortfarande ett par möbler som inte är inhandlade än.
Nu håller vi på med det som var kontor och som ska bli vårt sovrum kombinerat med kontor. Mamma och pappa kom hit i torsdags och de hjälper oss just nu med det. Vi har kommit så långt att allt är tömt, garderoberna rivna, vi har målat taket och väggarna. Håller på att sätta upp de gamla köksskåpen på väggen över det som ska bli kontorsdelen, därefter ska vi bära ner sängen. Sen börjar det faktiskt bli klart. Har helt glömt bort kameran i detta, men ska försöka uppdatera er med bilder imorgon.
Jag är i alla fall väldigt glad och tacksam att mamma och pappa är här och hjälper till! Det blev som en kickstart för att (orka) komma igång igen. Allt som är stort och jobbigt är härmed klart och det är bara själva inredningsbiten och lite organisation kvar.
Jiiiiiiihaaaaa!!!!!

Nu ska jag och mannen åka på bio. Vi måste ju passa på när vi har barnvakt och vi MÅSTE se Änglar och Demoner, eftersom vi älskade boken.
Ha en bra söndag!

***Studentkort för Handarbeta***

Återigen har jag skapat för Handarbeta. Denna gång har jag gjort ett studentkort till en manlig kusin till mig som tar studenten i juni. Skönt att för en gång skull inte vara ute i sista sekunden.....Cardstock: Bazzil - Date Swirl (helt slät)
Papper: Maja Design - Sommarkalas, - Lyckliga Dag
Dekorationer: Band (privat), Fyrklöver, Brads
Text: Making Memories Mini Shimmer Alpha (slut i lager)

***Bockar av på vår "att göra lista"***

Det går långsamt framåt med bygget nu. Hinner inte med mycket på en kväll, om ens något, under vardagarna. Så, i helgen har vi försökt att jobba lite extra. Det betyder att D gjort ytterligare ett varv till IKEA för att byta ett par felköp mot det vi behövde, så vi kunde få in de allra sista lådorna, sätta upp de sista handtagen osv. Det som inte är gjort nu är en sockel och passbitar (+ kakel, men det kommer ju inte förrän på onsdag). KÄNNS UNDERBART!!!
Igår hade jag återigen ett mindre nervsammanbrott över detta projekt, vilket inte blev bättre av att alla i familjen verkade ha varsitt sammanbrott precis samtidigt. Nåja, det känns som om vi kom så långt som jag ville idag, så det känns inte så farligt nu. 
Vi avslutade i alla fall gårdagen på ett trevligt sätt: vi åkte på bio med barnen och såg Monsters vs Aliens. Vi behövde komma hemifrån och bara rå om varandra ett par timmar. 

Här följer de foton jag ännu inte visat. De äldsta är sen i början på veckan.

 I måndags satte vi upp de första täckskivorna.

 Helhet av köket, från matbordet.

 Så här snyggt blir det med sockel.

 Idag (söndag) har jag satt upp rullgardiner i alla fönster.

 De är halvt genomskinliga, så ljuset kommer igenom, men man störs inte av solen.

 Sista skåpen på plats.

I morgon får ni se hur det blev med luckor på skåpen också ;)

Ikväll har Andrea fått feber, så D är hemma med barnen imorgon. Det är studiedag och skolan är stängd. Det innebär för mitt jobb årets trevligaste studiedag, så jag vill verkligen jobba i morgon, därför är D hemma.
I morgon kommer förhoppningsvis också byggjobbarna för sista gången, för att sätta upp golvlister.

***DT-alster för Handarbeta***

Jag har, mitt i byggröran, även hunnit med att skapa en LO för Handarbeta.

Äntligen har våren kommit! Det är så skönt att äntligen kunna scrappa i lite gladare och klarare färger. Därför var det extra trevligt när mitt senaste DT-paket ramlade ner i lådan, med nya ljuvliga papper från Maja Design.

Fotot föreställer min äldsta dotter som är ute på vårens första cykeltur. En ganska enkel LO ramar in fotot, med mycket luft för att förstärka vår- och utekänslan.Cardstock: Bazzil - Cherry Splash
Papper: Maja Design - På Picknick, Prästkragar och Soliga Dagar
Dekoration: Gardenia - Mörkt Blå, Frosting Rhinestones - Tiny Flourishes och Spets.
Text: Making Memories - Mini Shimmer Alpha

***Känns som om jag ser ljuset***

Ja, det känns som om vi är på rätt sida om mittstrecket och att det värsta är över vad gäller köket. Min svärfar och svärmor kom i fredags för att hjälpa oss med elen och de kunde inte åka hem förrän lördag eftermiddag. Det tog tid och ett tag såg det ut som om vi tagit 2 steg tillbaka: barköket revs igen, saker överallt osv. Mycket hjälp fick vi, jag är evigt tacksam att min svärmor barmhärtigade sig över min tvätthög! Dessutom åket jag och svärmor till IKEA och jag spenderade mina 3000 kr som jag hade på ett presentkort.

Så, idag söndag har jag satt upp alla handtag färdigt, täckskivorna börjar bli klara, jag har målat i fönstersmygarna och bänkskivorna sitter fast. Bara socklar, kakel, lister och lampor kvar.

Helgens bilder:
Återkommer så fort jag har något nytt att visa.