***Skapat för Designat***

Jag har skapat min första layout för Designat! Det var ett härligt paket som jag fick på posten och som väckte min lust att scrappa! De underbara pappren kommer från Nikki Sivils. Det är ett märke som tidigare varit okänt för mig, men som med sina underbara färger tilltalade mig väldigt mycket!
Just den här pappers-serien heter Victoria's Street och det randiga pappret jag använt är den ena sidan av Taylor's Light. Jag har också använt mig av ett annat papper i serien, Victoria Cutie Cut-ups, för att klippa ut träden.
Den lilla bården längst ner med hus på, kommer från ett die-cut ark från My little shoebox, som heter My Neighborhood.
Rubriken är skriven med ett tygklätt American Crafts thickersalfabet som heter Patchwork Aqua.
Notera gärna den bruna linjen jag ritat precis i ovankant av fotot och pappren. Tillsammans med min lilla rad med text direkt under, tycker jag att layouten hänger ihop som den ska. Även andra halvan av rubriken har jag skrivit direkt på cardstocken, som heter Bazzil Straw.


***Härligt paket***

Jag har fått ett underbart paket från Designat idag!!! Jag blev så glad när jag öppnade det! Härliga färger och kul design. Det måste ni kika på, när jag väl har skapat något med det. Önskar så att jag kunde scrappa idag, men tyvärr håller min trötta hjärna med mig. Men, inget ont som inte har något gott med sig, jag slutar jobbet redan kl 11 imorgon, så då ska jag hugga in! MUMS!

***Designer för Designat***

Den härliga nyheten är äntligen officiell: jag är stolt, ny designer hos Camilla som driver Designat. En underbar butik med ett innehåll som får det att vattnas i munnen! Missa heller inte Designats egen blogg, där flera härliga designers huserar.
Nu längtar jag efter att få sätta tänderna i denna nya utmaning, men både ni och jag får hållas lite till.

Tack Camilla, för denna möjligheten!

***Fredagsmys***

Visst är fredagar underbara!? Okej, eftermiddagen på jobbet fullkomligt kröp fram i snigelfart. Det var så lugnt så det blev jobbigt på något sätt.
När jag väl kom hem var mitt scraphumör på topp och därför har jag skapat en LO ikväll, medan Daniel och barnen lekte någon form av kurragömma lek. Det var jättekul att höra dem, nästan lika kul som de verkade ha det!!
Lite längre fick barnen vara vakna, men det var inte det minsta tjafs när jag sa att det var dags att sova vid 21-tiden. Misstänker att de är ganska trötta efter sin första skolvecka. Miranda har ju dessutom gått från att sluta skolan 12.30 varje dag, till att sluta 14 tre dagar i veckan. Det är klart att det märks på dem.
Mannen och jag har roat oss med en film efter barnen somnat: The Day the Earth Stood Still med Keanu Reeves. Ganska bra och tänkvärd, men jag tänker inte gå in på de tankarna för då blir jag bara på dåligt humör.
Visar er layouten istället, som inte är det bästa jag gjort, men jag hade en idé om att klippa till overlayen så det såg ut som en trasig vägg och då blev det så här.Och i morgon tänker jag avslöja var jag har fått min nya DT-plats!!! Så kul!!! Jag bubblar av glädje och stolthet. :D :D :D

***Nytt uppdrag***

Jag har fått ett nytt DT-uppdrag och jag är sååå himla lycklig för det!!! Återkommer kring det så fort jag kan.

***Sista Layouten för Handarbeta***

Ja, det är faktiskt så som rubriken säger. Detta är min sista LO för Handarbeta. Jag slutar här för att testa något nytt.
Här kommer en LO som handlar om när vi var på min pappas 60 års fest i somras. Paulina bestämde sig helt plötsligt för att förvandla sällskapet till pirater. Just på fotona är det hennes mormor.
Jag har använt mig av ett fantastiskt snyggt papper från KI Memories, fram och baksida. Missa inte detta papper, eller dekorationerna heller för den delen, för det är såå snyggt!Detta har jag använt:

Bazzil - Dark Brown
KI Memories - Sparkles (fram och baksida)
Bazzil - Juste The Edge, Walnut
Prima - Fabulous Journaling Notebooks
Crystals - Flourishes Clear C
Prima - Caboodles B
Prima - Mini Gypso, Gul
Prima - Mini Gypso, Lavender
Stickles - Crystal och Black Diamonds
Nunn Design - Flourish
Making Memories - Mini Shimmer Alpha (slut i butik)

***Nytt på Scrappiz***

Idag visas 2 av mina layouter upp på Scrappiz. Det handlar om att skapa med fler foton än vi normalt gör i Sverige. För att läsa mitt inlägg, klicka här.
***Nytt till Projekt 52 veckor***

Var lite lat igår när jag skulle sätta ihop min vecka 33.... Rensade i gamla papper och hittade flera "gamla" layouter som jag skapade på ett av ScrapEventen i Helsingborg. En av dem tyckte jag var fin och tänkte att den kan jag nog använda till något. Så, igår när jag skulle göra vecka 33, tog jag helt sonika fram den layouten och satt i princip bara fast fotot och skrev texten. I texten står det om hur det går från sommar ena dagen till höst den andra, så då tyckte jag att rubriken passade. Kanske inte perfekt, men det duger.Sen tror jag att jag har glömt att visa den här som jag gjorde för flera veckor sen. Jag skulle ge några fotot till min farbror och tyckte att det var tråkigt att stoppa dem i ett vanligt kuvert, så jag gjorde en ficka istället. Fotona visar en lådbil och därav bilentemat.Jobbet drog igång "på riktigt" igår och P började förskoleklass. Var med henne en stund i skolan på morgonen, innan jag åkte till jobbet. Idag har jag följt henne till skolbussen för första gången. Min stora, lilla tjej! Men, jag tror hon är ganska nöjd med att få ha storasyster och de två grannbarnen med sig, så jag kommer inte att följa med dem fler gånger. Ska lära mig att det bara är jag och A på morgonen. Känns lite tomt, men lugnt. Torsdagar har jag redan bestämt att vi ska handla på morgonen, för då börjar jag inte jobbet förrän 11.15. Känns skönt att slippa göra det på kvällen.
Nu ska jag ägna lite tid åt yngsta dottern.

***Hjälp oss i LinköpingScrap***

Har du lust att hjälpa till med att sprida ryktet om LinköpingScrap som går av stapeln 5-6 september?! Kika då in på vår blogg för mer information.

***Bröllopskort***

På uppdrag av mina föräldrar har jag skapat ett bröllopskort. Hittade ett bra kort på Sandras blogg, som jag har liftat.Återigen har jag stämplat och embossat på OH-plast. Tycker det är skönt att stämpeln inte tar överhanden på något sätt. Och så fick jag användning för mina nya rosor! ;D

***Vecka 32***

Här kommer det scrappade resultatet som jag gjort av vecka 32.Jag började jobba igår och vi var på konferensresa tills idag. Sovit gott på hotell, ätit ännu godare och skrattat som en galning! Starten efter semestern kan knappast bli bättre, men jag ska erkänna att jag börjar sakna barnen på jobbet och det känns bra att få se dem i morgon. Visst är det jobbigt sista dagen innan man börjar jobba. Man har nästan lite ångest. Men, bara man börjar känns det helt okej och riktigt skönt att få rutin i vardagen igen. Nu väntar middagen inte längre på mig, så jag får sluta.

***En lift***

Idag har jag liftat en LO jag hittade i en tidning, eftersom jag kände att min hjärna inte riktigt orkade med att tänka. Den var jätterolig att göra och jag gillar resultatet, som ska in i Paulinas egna album.Nu ska jag ut i solen och läsa lite.

***Skapat åt Handarbeta***

Några dagar för tidigt har jag idag en layout att visa upp på Handarbetas blogg. Missa heller inte en sväng in i butiken.

Notbladet och biljetten är sånt jag skrivit ut på datorn, som jag sen behandlat med både glimmer mist och chalk. Även pappret har jag sprejat med glimmer mist, nerifrån höger hörn och upp mot vänster. Det är därför det är en stor brun fläck över journalingbladet.Detta har jag använt:

Bazzil - svart, med slät yta
Prima - glitter, Arabasque
Prima - Fabulous Journaling Notebooks
Prima - Floral Light Brown
Prima - Prästkragar, Rosa
American Crafts - Thickers, Lax, Mullberry TYVÄRR SLUT I BUTIKEN
Glimmer Mist - Sandy Beach (rätt färg finns inte, länkar till alla övriga)
Fluid Chalk - Warm Red
Edge Scraper

***Projekt 52 veckor: vecka 31***

Nu är jag ikapp, jag har gjort de 3 veckor som jag skrivit ut. Håller annars utkik efter nya saker att fotografera, så jag kan fixa denna veckan på söndag.Idag har Andrea haft barnkalas. Bara gatans ungar, men hon var helt nöjd. Dessutom fick hon ju paket och då var det ju världens bästa kalas! Hihi Eftersom det var barnen som vanligtvis är här, hade vi ingen sluttid. Det började 13 och de leker än (tre timmar senare) och de lär hålla på tills jag säger att det är dags att gå och sova. Som vanligt alltså. Sommaren är härlig för barn. All lek jag minns från när jag själv var liten, är just sånt vi lekte på sommaren.

***Projekt 52 veckor: vecka 30***

Idag har jag scrappat vecka 30 i mitt årslånga projekt.


***Projekt 52 veckor: vecka 29***

Här kommer min första scrappade sida till det jag kallar PROJEKT 52 VECKOR.


***Vecka 29 och 30***

Okej, jag gör en liten fuskning i mina veckobilder. Det är nämligen så att jag hemskt gärna ville ha med mina bilder från jag var i Jokkmokk, dvs vecka 29. Alltså fick jag slänga ihop några få foton som var tagna under vecka 30 för att det inte ska bli glapp. 

Vecka 29: Dessa foton är från Jokkmokk. Det är också dessa foton jag precis idag har skickat iväg för framkallning i uppförstorade format. Jag vill ha de som tavlor i köket bla.

Vecka 30:Om ni undrar varför Scooby Doo är med, så representerar det att vi fick Canal Digital installerat under denna veckan och barnen tittar på kanalen Boomerang hela tiden! Det är barnen som tagit det fotot. Faktiskt har de tagit 100 bilder på samma program..... Paulina vill att jag ska framkalla alla för hon ska göra en "blädderfilm" av dem..... hihi

***Veckobilder***

Okej, jag höll emot i 30 veckor, men nu går det inte längre. Jag MÅSTE också göra veckobilder att scrappa! Veckobilder är en variant på ett foto om dagen. Istället tar jag ca 10 bilder från varje vecka, som får representera vad vi gjort under den veckan. Tänk sen, när alla 52 veckorna är scrappade, klara och insatta i ett album. VIlken häftig "dagbok"!! Så, det är mitt nya långsiktiga projekt. Jag är väl knäpp som börjar mitt i året, men egentligen kvittar det ju.

Här är bilderna för vecka 31:Jag återkommer med det scrappade resultatet.