Vårglädje

Den här gjorde jag igår. Tack Anna, för inspirationen, hjälpen och pappren!!! Fick även ett tillfälle att använda mitt QK-alfabet: Calvin Mini.

Vårglädje


Den första vårdagen

Den här gjorde jag redan förra veckan, men kunde inte göra klart den förrän igår. Då kom nämligen en brun penna på posten.

Den första vårdagen


Skissutmaning vecka 17

Här är dagens gjorda kort. Det ska bli till min granne som fyllde år i går. Det är till en man och försökte tänka att det inte skulle vara ett så pluttinuttigt kort. Passade samtidigt på att vara med i skissutmaningen på Scrappiz med detta kort.
Det är premiär för att använda en knapp!!! Den har jag sytt fast i blomman (som är klippt ur ett Arctic Frog papper)
Eftersom min beställda Quickutz-tång inte kommit (den ska komma den här veckan), fick jag använda mina foamstamps till texten i stället.

Skissutmaning vecka 17


Härliga Hundliv

Den här LO'n gjorde jag till förra veckans skissutmaning på Scrappiz. Något orange...!!!!!!!! Nåja, är ändå ganska nöjd med slutresultatet.

Härliga Hundliv


Grattis kort

Hade för en gångs skull en anledning att scrappa ett kort, så jag passade på att göra det till scrappiz skissutmaning v 16.

Grattis kort


JAG FYLLER 30 ÅR IDAG!!!!

JAG FYLLER 30 ÅR IDAG!!!!

Japp, idag är det min födelsedag. Känns fantastiskt kul, tycker jag. Inter för att det blir något firande förrän på lördag, men mannen och barnen kom i alla fall med frukost på sängen i morse.
Av min man har jag fått en romantisk spa-weekend på Söderköpings Brunn i början av juni. Han ska naturligtvis med och svärmor och svärfar ska vara barnvakt. Ska bli såååååå mysigt!!!!!!!!!!!!!

Bilden är tagen i vår husvagn på påskafton. Vi fick upp förtältet i fredags, så vi hade en premiär helg där från lördag till söndag. Det visade sig dock att kranen på toa frusit i vinter, så kopplingen mellan slangen och blandaren har spruckit och läcker. Fick därför åka hem en dag tidigare än planerat för att köpa reservdelar.

Min första 12x12 LO!!!

Så kom den då, min första "riktiga" LO. Känns väldigt förlösande och bra. HiHiHi. Det var kul, men svårt på ett sätt. Jag är så van att ha en färdig baksida, nu måste jag välja ett papper till baksida och hade helt plötsligt svårt för det
Hur som helst så blev jag nöjd med LO'n. Enkel och bra.

Min första 12x12 LO!!!


Paulina i husvagnen

Bläddra som vanligt neråt, för jag har lagt in 5 bilder idag.

Dett är Paulina i vår husvagn. Det blev en mycket enkel LO (jag var väldigt trött när jag gjorde den) och egentligen vet jag inte vad jag tycker om den...
Ville i alla fall testa min nya häftapparat, så den har jag använt för att fästa banden. Det översta högra bandet är fäst i en dold tag, som det står "Man ska ha husvagn" på.

Paulina i husvagnen


Öland höger

Denna LO är två sidor, vilket nästan syns på bilden. Det blev väl också mitt första försök till doodling (dvs sitta och kladda med penna, ungefär som när man pratar i telefonen och sitter och småritar samtidigt.) Inser att jag måste skaffa FLER PENNOR för att detta ska kännas riktigt bra, men jag tycker ändå att resultatet blev OK.

Öland höger


Öland vänster

Öland vänster


Mitt nya scraphörn!!!

Jag har talat om det och nu lägger jag ut bild på det. Det är inte mycket, men det är mitt. Under bordet har jag också en lådhurts och min symaskin stående. Den högra sidan av bordet (den med vaxduk på) är avsatt för mina barn, när de vill måla och sånt.
Till höger på golvet står också min mappvagn från IKEA (Summera) med alla papper i. SÅ HIMLA BRA!!!!
I glasburkarna på hyllan har jag tygblommor (från ljusmanchetter), Prima Marketing blommor och knappar.

Mitt nya scraphörn!!!


Ett ATC-kort

Ett ATC-kort

Detta kort gjorde jag för ungefär en vecka sen.

Ett kort

Ett kort

Det här kortet har jag gjort för att vara med i Scrappiz kortskissutmaning, vecka 15. Tycker det blev fint. Funderar på vem som ska få det...
Var på Minelle igår och köpte massor av papper, för nu har korten kommit!!!! Så, nu kan jag börja scrappa i 12x12. Ska bli väldigt kul!

Vinter, vänster

Detta är dagens bidrag (2 sidor). Bläddra gärna neråt, för jag har lagt in 7 bilder idag. 
Temat för dessa vintersidor är SILVER. Tycker att det blev ganska bra. Nu tror jag dessutom att jag är färdig med alla kort som innehåller vinter eller jul. Vill ju börja scrappa lite mer vårlika saker. 
Kommer att skicka in en beställning på nya kort i morgon, så när de kommer kan jag äntligen börja scrappa i 12x12. Ska bli mycket spännande. 

Idag fick jag en orderbekräftelse på min blåa QK!!!!!!!!!!!!!!!!! Hoppas den kommer snart!!! Bestämde mig när jag körde hem från träffen i lördags, att jag inte kunde vänta mer. Ser det som en födelsedagspresent åt mig själv!
Beställde det enda alfabet som fanns på Scrap & Gift Corner (där jag beställde min QK) och det blev ett Katie Skinni mini. Nåja, de blir små, men då har jag åtminstone något att börja med.   

Vinter, vänster


Vinter, höger

Vinter, höger


Kålmården, vänster

Kålmården (två sidor) gjorde jag igår. ÄR SÅ HIMLA NÖJD MED DEN!!!!!!!!!!!!!!!!!! Använde rubon-bokstäver, men skulle vilja skriva årtalet (bla) också. Men det går inte, för det finns inte två nollor! Så, i panik mailade jag Elle och frågade om hon haden någon grön, matchande penna i butiken, men det hade hon inte.
Känner starkt att jag inte vill använda svart penna, för det kommer att förstöra hela helhetsintrycket.
Så, den här LO'n får räknas till min första ofärdiga, i väntan på en grön penna.

Kålmården, vänster


Kålmården höger

Kålmården höger


Släkten, vänster

Den här (och den högra sidan nedan) gjorde jag på scrapträffen i lördags. Har testat min nya hörnstans och dymon här.
Det var efter den här som jag gjorde det röda ATC-kortet som syns längre ner *pekar*.

Släkten, vänster


Släkten, höger

Släkten, höger


2 ATC-kort

2 ATC-kort

De står som dekorationer på mitt nya scrapping-skrivbord.

Jul Miranda höger

Jul Miranda höger

Efter vinterbilden nedan kände jag att jag bara börjar bli tvungen att få undan alla jul och vinterbilder, så det kan få bli vår någon gång!!!!!

Jul Miranda vänster

Jul Miranda vänster


Vinter höger

Vinter höger

Tjohooooo!!! Idag kom mina MM magnet stämplar från Pysselpunkten. Så, de var jag ju tvungen att testa!!!

Snöstjärnorna som sitter på ståltråd, är helt i metall. Det är som en girlang, så allt hänger ihop. Mycket glitter som lossnar, men fin.

Vinter vänster

Vinter vänster


Sommar vänster

Sommar vänster

Här (och nedan) ser ni sommarsidorna i Paulinas bok. Har för första gången använt mina prima marketing blommor + utstansade. Blandade det med lite tygblommor.
Sen har jag för första gången gjort en tagficka, eller åtminstone gömt tagen bakom kortet. På den står det bara "sommar är skönt".
Det syns dåligt, men under fjärilar på bilden ovan har jag satt 3D kuddar.
Färilarna på den nedre bilden hänger löst i en ståltråd.
Känner mig riktigt nöjd med denna!

Sommar höger

Sommar höger


Badtjej Paulina

Badtjej Paulina

Här är dagens alster.
I fredags kom mitt paket från Panduro, så jag har för första gången använt min håltång. Idag kom ett paket från Scrapbutiken med vita bokstavsbrads (som är med på bilden), en stämpeldyna, fyrkantiga brads, lite andra brads och bobiner.
Känner mig riktigt nöjd med denna. Sorry att det blev sån blixt i bilden.

Om ni precis kom in, så bläddra gärna nedåt, jag har lagt in 5 bilder idag.

Sommar vänster

Sommar vänster

Dessa två sommarsidor av Miranda, gjorde jag på en liten scrapträff förra veckan. Tycker det blev ganska bra, men jag var väldigt trött när jag försökte få ihop den.

Sommar höger

Sommar höger