Varit på scrapträff

Ja, nu var det dags igen, för en liten träff i Linköping. Vi var ca 10 stycken och det var som vanligt HUR TREVLIGT SOM HELST!!! Gillar verkligen träffar: att se att det finns likasinnade "galningar" och som man kan få ny inspiration ifrån.
Känner mig inte som nybörjare längre, fast när man tänker på att jag bara hållit på med scrapping i 4,5 månader, så är jag väl egentligen fortfarande det. Kanske är det mitt tempo och förmåga att komma ihåg saker som intresserar mig, som gör att det känns som jag nått nästa nivå. (Fast frågar jag någon annan kanske de inte alls tycker jag är där än...)

Hur som helst, 2 kort och en doodlad LO blev det. Kortet "Du och Jag" är till min man i bröllopsdagspresent, så det har han inte fått se än.

Grattis

Du o Jag

Baglady

Kommentera gärna! All kritik är bra!!


Jobbig natt!

Har sovit ungefär en timme i natt. Miranda och Andrea hade den värsta natten hittills med deras vattkoppor.
Daniel hade hand om Andrea och hon har varit vaken största delen av natten. Jag tog hand om Miranda. Som till råga på allt hade växtvärk i benen samtidigt, men det avhjälpte jag med alvedon.
Sen började kliandet. Kl 22 la jag mig hos henne i förhoppning att det skulle underlätta för henne att somna om hon var trygg hos mamma. Men nej, kl 24.00 gav vi upp (då hade också Paulina vaknat) så vi gick ner och barnen tittade på film till 02.30.
Jag scrappade ett dopkort, lika bra att vara effektiv... HiHiHi
Miranda sov lugnt till kl 04.00, sen började eländet igen och hon gav upp kl 05.30, jag låg kvar till 06.

Hoppas av hela mitt hjärta att det inte blir värre än så här och att de får sova lite lugnare i natt. Så svårt också, det finns inte mycket att göra för att hjälpa dem.
Gnuggat med våtservietter, smort på kylbalsam, potatismjöl och zinkpasta på de som redan spruckit (för att de ska torka ur fortare).

Den enda fördelen är att nu är detta snart över och då har vi klarat av alla 3 inom loppet av ett par veckor och så slipper vi "oroa" oss för den sjukan framöver.

Ser framemot en scrapträff i Linköping i morgon. Ska bli skönt att komma hemifrån ett par timmar. Bara vara jag och ingen sjuksyster!

Scrappat svartvitt

Känns som om det var ett tag sen jag var här inne. Har scrappat i ganska högt tempo på sistone, kanske för att jag känner att jag vill ta det lite lugnare på semestern. Här är i alla fall en bild som jag gjorde för ett tag sen och som jag bara inte kommit mig för att ladda upp än.

Scrappat svartvitt

Hade länge haft en plan på att scrappa helt i svart och vitt, men har inte kunnat genomföra det pga brist på papper. Med Pysselpunktens senaste månadspaket löste sig det problemet, men det kom även in en lite blå ton i det hela.
Har alltså sprängt 30 LO-strecken nu. Måste snart köpa nya plastfickor igen, fast det bara var 2 veckor sen... Det är så himla kul och jag har så mycket idéer. Alla är inte bra, men jag testar dem i alla fall. Bla har jag gjort en som bara några få förunnade kommer att få se... (de som har tillgång till mitt album). Vi talar inte mer om den...
Har också varit fullt upptagen med att hinna med alla swappar jag varit med i och få iväg de innan semestern. Gillar swappar. Kul sätt att få nya idéer och nya saker på.
Förra helgen inledde vi sommarlovet (för barnen, vår semester började den här helgen) med att åka till LEGOLAND i Danmark. SUPERKUL!!!!!!!!!!!!!!!!! Tyvärr bröt det ut vattenkoppor på de två äldsta 3 dagar innan, men vad ska man göra?!?!?!?! Vi åkte i alla fall, så ungefär nu borde halva Danmark ha det!
Igår, midsommardagen, bröt de ut på den minsta, men hon verkar vara ganska förskonad. Endast ca 15 koppor. Men, egentligen ganska skönt att det är avklarat på alla tre.
Midsommar... Känns lite jobbigt att tänka på att solen börjar vara mindre uppe nu. Innan man ens börjat semestern. Men, men...
Så, 6 veckor ska vi ha ihop i år, blandat semester och föräldradagar. En vecka sparar vi, eftersom jag och mannen ska till Mallis i september. Har ingenting bestämt, mer än greja på huset. Vi var ju på legoland och Mallis på gång, så det känns som vi inte riktigt har råd med så mycket mer.

Har jag sagt att Katie är på väg? Ska hämta henne på posten i morgon. Beställde henne (alltså ett QK-alfabete, Classic; UC, LC och sifrror) den 15/6 och redan 7 dagar senare fick jag avin att hon fanns på posten att hämta. Dock en liten överraskning, nämligen tull och momsavgift för att hämta ut paketet. Det hade jag ingen aning om, så det blev inte så billigt som jag trodde. Nåja, nu har jag det i alla fall.


Fortsätter scraplift-stafetten

Hoppade på scraplift-utmaningen ännu en gäng och den här gången valde jag att lifta en LO som MOE (nick SZ) gjort.

Enda anledningen till att det sitter två fyrkantiga brads uppe i hörnet, är att jag kände att jag behövde bryta av mot allt det runda och mjuka.
Men, ser nu när jag lagt in bilden på datorn att jag skulle behövt chalka lite!!!!!!!!!!!!!!!!!

Älskar kameran


Skissutmaning v 23

Här ser ni dagens alster, efter denna veckas skiss på SZ.

Skissutmaning v 23

Måste ju också berätta att vi kom hem igår efter att ha varit på Spa-weekend jag och min man. Barnen var hos mina svärföräldrar. SÅ SKÖNT VI HADE DET!!! Massage, bad, ansiktsbehandling, jättegod mat, vin och en natt helt ostörda!!!! Kan det bli bättre?!?!?!?

Scraplift-utmaning

Gick med i en utmaning på SZ som går ut på att lifta personen före en på listan. I det här fallet "mariem" (nick på SZ).
Jag blev nöjd med resultatet: den blev väldigt lik orginalet, men ändå är det min.

Scraplift-utmaning