***Inget bygge***

Vi har tagit en del beslut om bygget över helgen. Det kommer helt enkelt inte att bli av. Att ge lika mycket för bygget som för hela huset, känns verkligen inte aktuellt. Dessutom misstänker vi att det inte kommer att bli så väldigt mycket billigare att bara bygga ut köket där nere och då är det inte värt det heller.
Så, planen är nu att Miranda flyttar in i vårt sovrum. På så sätt kan vi få allrummet återställt, vilket har kännts som en viktig sak. Barnen behöver den stora, gemensamma ytan. Vi kommer istället att flytta ner vårt sovrum till kontoret och med hjälp av lite omförflyttningar av garderober, skapa en pysselplats i sovrummet.
Vad gäller köket.... I dagsläget har vi ett vardagsrum i vinkel, där ena halvan är vardagsrum och den andra halvan är en matsalsdel. Helt enkelt delar vi av vardagsrummet med en vägg och tar istället bort den vägg som är mellan köket och matsalsdelen. På så sätt blir köket ungefär lika stort som det skulle ha blivit med bygget, men lite mer långsmalt.

Så ser planen ut. Nu ska vi bara fixa byggubben, så han kommer hit och fixar fukten (som förövrigt inte skulle kosta 200 000 som jag befarat, utan 25 000!!!), river en vägg och bygger upp en annan. Det kan väl inte bli så himla dyrt, eller?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback