***Miniträff idag***

Idag har jag varit iväg på en miniscrapträff i Mantorp, eftersom jag inte kunde träna (förkyld). Härligt att komma hemifrån idag!

Jag hostade fram denna LO och även ett kort (!) till tävlingen på Hobbyhuset, så jag väntar att visa den.

latmask

Detta är ett så himla härligt foto tycker jag, taget på Kålmården i somras. Skrev inte mycket, för jag tycker fotot säger så mycket i sig själv.

Så hände det idag.... Andrea slängde sina nappar! Som vanligt (månne om hon ärvt det av sin otåliga mor ;) ) gick det snabbt som attan. Vi nämnde det ju för första gången i söndags och två dagar senare slänger hon sina nappar i soppåsen och säger: "Nu åker vi och köper leksak, mamma!". Vilket vi naturligtvis gjorde: en rosa pudel med tillhörande trimningsattiraljer såsom hårfön, kam, sax, schampoo mm. Endast ett försök att plocka upp dem ur papperskorgen på hela dagen. Snäll som jag är, lämnade jag alltså mannen hemma själv vid eldprovet: nattningen! Det hade gått hur bra som helst, hon hade frågat efter den, men mer var det inte. Så, nu får vi anse den borta för evigt! (klarar hon en natt så börjar vi ju inte om, menar jag) Min duktiga, stora tjej!!!

Detta innebär att på scrapträffen på lördag, kan jag scrappa det photoshoppade fotot (som syns här nedan) och berätta hela historien!! (för i övrigt har jag extremt tråkiga foton just nu)

Kommentarer
Postat av: Camilla

Duktig hon är!!
Jag är fortfarande smått chokad över att det gick så lätt för N att sluta med sin napp,hon slängde den med i soporna och givetvis en leksak efter det.
Antar att det snart är dags för E med få se till sommaren,hon är inte lika galen i nappen som N var.

Härligt foto på LO'n och hela upplägget,vad är det för alfabete?

Postat av: LillBlomman

Vilken sötis! Jag har utmanat dig i min blogg!

2008-03-12 @ 08:16:00
URL: http://lillblommanskapar.blogspot.com
Postat av: Tina

Fint kort , söta djur!
Min dotter slängde sin napp i påskelden när hon var 3 år!
Duktig hon är som klarat det !

2008-03-12 @ 11:57:52
URL: http://www.alltidsvart.blogg.se
Postat av: Sandra

När vi väl tog tag i det där med att sluta med nappen gick det över förväntan här också, vi skickade dem till Lisebergskaninen och sedan fick både jag och Linn ett diplom för att vi var sådana kaninvänner! ;-)
Här är det fortfarande förkylt, jobbigt att det inte släpper. Men igår var jag på teamaktivitet och åt och drack gott, killarna skulle köra whiskeyprovning, men det lilla jag smakade hjälpte i alla fall inte på förkyldningen. Ha det så kul på träffen, scrappa lite för mig också!

2008-03-13 @ 08:16:57
URL: http://smamirakel.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback