***En jag inte visat***

Denna LO'n skapade jag till skissutmaningen på SWEScrapbook förra veckan, men den kom inte med, så nu visar jag den här istället.

efterlängtade sol

Det kanske är svårt att se, men solen är alltså mellan trädstammarna, en centimeter ovanför taket.

Idag (efter att bara ha talat om det i 2 dagar) sa Andrea helt plötsligt att hon ville kasta sina nappar och åka och köpa en leksak istället. Så, i soporna åkte de och nu ska vi åka på affären. Jag undrar om hon fattar vad hon gjort, men idag är lika bra som någon annan dag, så nu kör vi hårt! Var tvungen att jämföra (eftersom jag glömt): Paulina slängde sin napp när hon var 2 år och 5 månader. Andrea är nu 2 månader mer än det, så det är i god tid!

Vi är hemma och vabbar idag igen, men som sagt, ingen är egentligen sjuk. Paulina har en riktigt tråkig dag, men jag hoppas att hon lugnar ner sig snart. Jag tycker det är lite jobbigt idag, jag har inte hunnit med någon egentid, varken igår eller idag och jag känner att jag är i behov av det. Får se till att fixa det ikväll.

Jag ska inte träna ikväll, eftersom jag är ordentligt förkyld. Känns lite som en risk. Kanske skulle jag fråga Anna om scrapträffen ikväll...?! *sugen*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback