***Mirandas rum tar form***

Japp, nu har vi äntligen fått upp alla reglar i Mirandas blivande rum. Har nu, i skrivande stund, dessutom satt fast den första gipsskivan.

regel1

regel2

Miranda, Paulina och jag lämnade Daniel hemma med en sovande Andrea i eftermiddags, för att han skulle få jobba ostört en stund. Först åkte vi till färgaffären och handlade den blå färg Miranda vill ha på sina väggar. Sen åkte vi till en lekplats i Mjölby och där lekte de massor i en timme. Jag satt på en bänk, solade (stundtals) benen och läste nya "Scrapbooking mm". Därefter gick vi till affären och handlade glass. De skötte sig exemplariskt!! Det var jätteskönt.

Nu väntar lite kaffe och chips framför TV'n. Eftersom kl redan är 22.15, misstänker jag att det ganska snart är sängen som gäller också. ;) Man blir lite sliten av att både bygga och bo i röran. Har försökt städa hjälpligt idag, men det är svårt när ingenting är där det ska vara (eller ens kan vara där det ska vara).
God natt på er!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hmm har du redan fått den ?! Verkar som postleveransen till Hönö inte funkar som den ska ;-) Har du fått ditt månadspaket från LM än?

2007-07-07 @ 17:21:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback