Ögoninflammation

Idag när jag vaknade, var mitt högra öga helt igenklistrat. Fick ta vatten för att kunna öppna. Nu, när jag håller ögat helt öppet, ser det ändå ut som om jag blundar till hälften. Jag är så svullen på övre ögonlocket att det hänger ner över ögat.
Kul... Nej, inte alls!
Ringde vårdcentralen och de sa att jag ska skölja ögat flera gånger om dagen med koksaltlösning. Har det inte gått över på en vecka, får jag höra av mig igen.

Igår var jag och mellersta dottern på stan. De två andra var inne på sin sista dag i "karantän" efter vattenkopporna. (nu smittar de inte längre) Köpte inget scraprelaterat men känner mig ganska nöjd ändå! Köpte födelsedagspresenter till Andrea som snart fyller 1 år och lite grejer till köket. Nytt är kul!!!

Idag kommer mina föräldrar hit på väg till Jokkmokk (där hela min släkt på mammas sida finns). De ska bara äta lunch. Därefter ska jag till Jysk och hämta mina nya utemöbler jag köpt. Och efter det ska vi åka hem till Daniels föräldrar, där vi kommer att stanna hela veckan.

Det är ju cybercrop som Pysselpunkten ordnar till helgen. Frågade Daniel om vi skulle åka hem tills dess, eller om jag skulle packa en scrapväska och ta med mig!  Han tyckte vi kunde åka hem innan dess, så jag kommer att vara med!!! (hoppas nästan det är dåligt väder då, så känns det inte som man bara sitter inne)

Nu ska jag kolla Quickutz sida, de ska ju börja sitt 5 års firande idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback